Ed Sheeran, depresie și chin după diagnosticul crunt primit de soție. Artistul s-așteapta la ce-i mai rău

2 martie, 2023

Ed Sheeran a făcut dezvăluiri cutremurătoare legate de soția sa. Anul trecut a fost unul infernal pentru cuplul lor.

Ed Sheeran GettyImages 1434187667 jpg

Totul a pornit din clipa în care soția sa Cherry a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală, în timp ce era însărcinată cu al doilea copil al cuplului.

Faptul că a dus sarcina la termen neputând să urmeze un tratament în această perioadă l-a făcut pe Ed Sheeran să trăiască clipe de groză, să-și imagineze cele mai negre scenarii și să cadă într-o depresie puternică.

Artistul în vârstă de 31 de ani a vorbit deschis despre tulburările mintale cu care s-a confruntat, înainte ca soția sa s-o aducă pe lume pe fiica lor Jupiter, în mai 2022.

În februarie, Ed Sheeran a fost devastat după ce prietenul său bun, Jamal Edwards a murit tragic, în urma unui stop cardiac provocat de consumul de cocaină și alcool.

Ed și Cherry Sheeran sunt acum părinții a două fete minunate, Lyra Antarctica, în vârstă de 2 ani, și Cherry, care va face 1 an în mai. Cei doi părinți s-au trezit anul trecut într-o vâltoare de emoții, căci soției sale i-a fost depistată o tumoare pe creier, care nu a putut fi tratată imediat, dat fiind faptul că tânăra era însărcinată. Asta l-a pus pe jar pe Ed Sheeran și le-a recunoscut fanilor că a trecut prin iad, că și-a imaginat toate ororile posibile, iar gândurile negre l-au aruncat într-o depresie cumplită.

Nenorocirile se cumulaseră în viața sa, mai ales după ce-i murise și unul dintre cei mai buni prieteni.

Ed Sheeran a anunțat că-și va lansa al șaselea album, care este inspirat din viața sa și dificultățile prin care a trecut. Așadar, emoția va fi la cote paroxistice. ”Să scriu versurile cântecelor este pentru mine terapie. Mă ajută să-mi conștientizez sentimentele. Nu m-am gândit cum va suna piesa, am scris versuri pur și simplu. Și în aproximativ o săptămână, am înlocuit terapia făcută în 10 ani cu gândurile cele mai sumbre care-mi treceau atunci prin cap. Soția mea a primit diagnosticul de tumoare cerebrală și nu putea primi tratament până ce nu năștea. Jamal, bunul meu prieten, a plecat și el. M-am trezit într-o spirală de emoții, de frică, depresie și anxietate, simțeam că mă înec...”, a mărturisit Ed Sheeran.

Acum vorbește de un nou album care va deschide poarta spre sufletul său, iar fanii se vor întâlni probabil cu un carusel de emoții.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg