Ed Sheeran face anunţul surpriză: în câteva săptămâni va deveni tătic!

12 august, 2020
2 ed bun gettyimages 949621768 jpg jpeg

Artistul şi soţia lui, Cherry Seaborn, au păstrat cu uşurinţă discreţia în privinţa sarcinii pe perioada izolării provocate de pandemie

Dacă până acum cuplul era discret, acum au dus discreţia la un nou nivel şi nu le-a fost greu: izolarea din pandemie i-a ajutat să se bucure de faptul că vor deveni părinţi fără vâlvă în jurul lor, adică exact aşa cum le place. Ed, în vârstă de 29 de ani, şi Cherry, de 27 de ani, aşteaptă primul lor copil. Apropiaţii spun că sunt fantastic de fericiţi şi că naşterea va avea loc mai curând decât am crede: peste doar câteva săptămâni. "Practic, Ed şi Cherry fac acum ultimele pregătiri la domiciliu. Izolarea a fost scuza perfectă pentru ca Cherry să nu fie văzută în public. Însă acum, pentru că naşterea e foarte aproape, au început să îi anunţe pe apropiaţi, familia şi prietenii", a dezvăluit o sursă apropiată pentru The Sun.

Rudele lor sunt încântate de veste şi abia aşteaptă să-l cunoască pe noul membru al familiei lor. Vestea vine după ce, la sfârşitul anului trecut, Sheeran a anunţat că va face o pauză de la carieră pentru a se concentra pe viaţa personală şi călătorii (este, de altfel, ultima lui postare de pe contul de Instagram - făcută pe 24 decembrie 2019, pentru că Ed, atunci când spune că ia pauză, nu ia pauză doar de la concerte şi studioul de înregistrări, ci şi de la social media!) Ce-i drept, decizia lui s-a suprapus cu pandemia, despre care nu avea idee atunci, iar asta, cum spuneam, l-a ajutat parţial... Mai puţin în privinţa călătoriilor. Ed şi Cherry sunt împreună de 5 ani şi s-au căsătorit într-o ceremonie secretă în ianuarie 2019. La acea ceremonie au fost de faţă doar 40 de persoane, iar publicul a aflat că artistul s-a căsătorit doar atunci când a scăpat el nişte indicii în această privinţă într-un interviu. Aşadar, discreţia sarcinii vine ca o continuare firească. Celor doi le place să se bucure în intimitate de lucrurile frumoase din viaţa lor.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg