Eddie Murphy, într-o ipostază rară, alături de toţi cei 10 copii ai săi!

28 decembrie, 2018
1 2222222 jpg jpeg

Faimosul actor are destui moştenitori încât să poată forma o echipă întreagă de baschet, iar acest lucru nu poate fi decât motiv de mândrie pentru cel care s-a pozat împreună cu toţi cei 10 copii ai săi. Inutil să mai spunem că imaginea a devenit virală pe net!

După Crăciun, Bria Murphy, una dintre fiicele lui Eddie, a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie de familie, în care sunt incluşi cei 10 copii ai faimosului actor de 57 de ani.

La 57 de ani, are 10 copii!

image

Astfel, în imaginea care a devenit virală pe internet sunt Eric, 29 (făcut cu Paulette McNeely), Christian, 28 (făcut cu Tamara Hood), apoi copiii Bria (29), Miles (26), Shayne Audra (24), Zola Ivy (19) şi Bella Zahra (16) (toţi proveniţi din fostul mariaj al starului hollywoodian cu Nicole Murphy), cărora li s-a alăturat şi Angel Iris (făcut cu fosta membră a trupei Spice Girl, Mel B).

Eddie o ţine în braţe pe Izzy Oona, fetiţa pe care o are cu logodnica Paige Butcher (în dreapta), iar  Paige îl are la piept pe cel mai mic membru al celebrei şi numeroasei familii, adică pe Max, născut la începutul lunii decembrie.

De asemenea, mama lui Eddie şi mama lui Paige apar şi ele în fotografia-portret a familiei, în partea de jos a imaginii. O întregire a familiei Murphy mai mult decât plăcută şi admirată de fanii actorului!

Eddie e logodit cu Paige Butcher

image

Probabil că următoarea fotografie de colecţie, în care să fie prezenţi toţi membrii apropiaţi ai familiei, va fi cea de la nunta celor doi părinţi. Data ceremoniei nupţiale nu este încă făcută publică, dar aşteptăm cu nerăbdare nunta cei doi logodnici cândva în decursul anului viitor!

Pentru mai multe imagini cu copiii starului hollywoodian, dă click pe galeria foto!Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg