Eddie Murphy, sex cu Whitney Houston, dar şi cu prostituate. Cine e femeia care i-a schimbat viaţa

14 iunie, 2021
1 ton jpg jpeg

Poveşti romantice, aventuri şi numeroşi urmaşi. Eddie Murphy are cu siguranţă o carieră de succes, dar şi viaţa sa personală este la fel de interesantă.

 Actorul are 10 copii ai săi, dar şi o viaţă presărată cu numeroase picanterii. Eddie Murphy a avut o relaţie cu Whitney Houston la mijlocul anilor 1980, dar nu a existat nici o confirmare sau negare a zvonurilor până după moartea cântăreţei în 2012.

Cei doi mergeau împreună la evenimente, iar mentorul lui Whitney, Clive Davis, a confirmat idila în memoriile sale din 2013, The Soundtrack of My Life. “Iubirea dintre cei doi a existat până când artista s-a căsătorit cu Bobby Brown”.

stanga
dreapta
2 ton jpg jpeg
3 ed1 jpg jpeg
4 ed2 jpg jpeg
5 ed3 jpg jpeg
6 ed5 jpg jpeg
7 ed6 jpg jpeg

Prietena lui Whitney, Robyn Crawford, a făcut aluzie la sentimentele pe care artista le avea pentru actor în cartea sa, A Song for You: My Life With Whitney Houston. Ea a susţinut că Whitney l-a invitat pe Eddie la cină şi a fost dezamăgită că nu a venit.

Robyn a mai susţinut că Eddie i-a spus lui Whitney „că face o greşeală” dacă se căsătoreşte cu Bobby Brown, iar asta se întâmpla chiar înainte de nunta lor din 1992.

Cu toate acestea, la scurt timp după moartea lui Whitney din februarie 2012, Eddie a negat orice fel de romantism.

„Nu m-am întâlnit niciodată cu Whitney. Am fost prieteni. Poate că am fost la cină cu ea de câteva ori, dar nu a fost ca şi când ne-am fi întâlnit."

Eddie Murphy a avut o relaţie şi cu superstarul Spice Girls Melanie Brown - alias Mel B. Fostul cuplu s-a cunoscut în 2006, după divorţul actorului de Nicole Mitchell Murphy şi, în memoriile sale din 2018, Brutally Honest, Mel a susţinut că a fost „dragoste la prima vedere”.

Chiar dacă a refuzat oferta de a se muta în conacul său, Eddie i-a dat lui Mel un card de credit pentru a-l folosi . Ea i l-a returnat câteva săptămâni mai târziu. Mel mărturiseşte că prima lor partidă de amor a fost ca o poezie şi că au aşteptat şase săptămâni pentru a face sex după ce au început să se vadă.

Eddie a cerut-o în căsătorie chiar şi de la tatăl ei, dar povestea lor a început să se înrăutăţească după ce a rămas însărcinată cu fiica lor, Angel.

În cele din urmă s-au despărţit. Acum au o relaţie bună, dar Eddie plăteşte mai mult de 20.000 de lire sterline pe lună pentru Angel.

În decembrie 2006, Eddie a spus că nu ştie dacă bebeluşul pe care îl aşteaptă Mel este al lui. "Nu ştiu al cui este copilul până când nu i se face un test de sânge. Nu ar trebui să tragem concluzii".

Mel a mărturiosit că actorul „îşi cere scuze până în ziua de azi” pentru afirmaţiile făcute atunci, pentru că sarcina a fost planificată. „Ne-am îndrăgostit nebuneşte, dar nu a mers”, a spus ea.

Fetiţa s-a născut pe 3 aprilie 2007, când Eddie împlinea 46 de an. Un test ADN a confirmat, în acelaşi an, că Eddie este tatăl lui Angel. Până de curând, când situaţia s-a mai schimbat, tatăl şi fiica nu au petrecut mult timp împreună.

Pe lângă Angel, Eddie are alţi nouă copii din cinci relaţii diferite.

Fiul său cel mare Eric, în vârstă de 31 de ani, provine din relaţia starului cu fosta iubită, Paulette McNeely, în timp ce mama fiului său Christian, în vârstă de 30 de ani, este Tamara Hood.

Încă cinci dintre copiii săi - Bria, 31, Shayne Audra, 26, Zola Ivy, 21, Bella Zahra, 19 şi Miles Mitchell, 28 - sunt din căsătoria sa cu Nicole Mitchell Murphy.

Desigur, o are şi pe Angel, în vârstă de 13 ani, cu Mel B. Izzy şi Max vin din legătura cu actuala sa parteneră, Paige Butcher.

La 2 mai 1997 - la patru ani de la căsătoria sa cu Nicole Mitchell Murphy - Eddie a fost oprit de poliţie la primele ore ale dimineţii după ce a luat o prostituată în

.

Eddie nu a fost arestat sau acuzat după ce a fost prins cu Shalimar. El a fost audiat de poliţişti, care au stabilit că nu a existat nicio activitate ilegală.

La acea vreme, reprezentantul actorului  a declarat pentru CNN: „Ea i-a cerut să o ia cu maşina şi Eddie a făcut-o, la fel cum a ajutat şi alţi oameni în trecut”.

Eddie este acum într-o relaţie cu modelul şi actriţa australiană Paige Butcher. Cei doi sunt împreună din 2012. Paige, mama a doi dintre copiii lui Eddie, are 41 de ani, adică este mai tânără cu 18 ani decât iubitul ei.

În 2016 şi-au întâmpinat împreună primul copil, pe Izzy Oona. Max Charles a venit în 2018.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg