Eddie Murphy, târât fără voia sa în divorţul dintre Mel B şi Stephen Belafonte

18 august, 2017
mel b, murphy jpeg

Eddie Murphy, în vârstă de 54 de ani, a devenit acum, un personaj important în divorţul lui Mel B de Stephen Belafonte, cei doi luptând în instanţă pentru custodia copiilor. Tată a 9 copii, comediantul este implicat fără voia sa în acest proces, din moment ce fostul partener al cântăreţei a cerut în instanţă permisiunea pentru a o vizita pe fiica de 10 ani a artistei din relaţia cu Eddie Murphy. 

Mel B are un copil cu Eddie Murphy, copil care a fost crescut de Stephen Belafonte.

Joi, un judecător din Los Angeles a decis că producătorul de film în vârstă de 42 de ani are dreptul să ceară să o viziteze pe fiica de 10 ani a lui Mel cu Murphy, Angel, în calitate de tată vitreg, o mişcare care îl împlică, în mod evident, şi pe tatăl natural al copilului.

Mel a intentat divorţul de fostul partener, după 10 ani de căsătorie, acuzându-l de violenţă fizică, psihică şi chiar că a obligat-o să întreţină relaţii intime în 3, mărturii care i-au şocat pe fanii artistei, dar şi pe judecători, proba fiind chiar o poză de-a ei plină de vânătăi. Acum, cu toate cerinţele fostului, avocata lui Mel a plecat ca Stephen să nu o poată vizita pe fiica vitregă Angel, pentru a împiedica astfel un circ mediatic de proporţi. "Avem un alt părinte aici, îl avem pe Eddie Murphy. Dacă instanţa intenţionează să-i dea o notificare de procedură şi să-l implice în litigiu, atunci o punem pe fetiţa lui în mijlocul acestui subiect de presă."

Un divorţ care a ţinut paginile marilor ziare.

Mel B a cerut ca numele fiicei sale Angel să nu fie implicat în procesul de divorţ, însă nu a reuşit. În ciuda acestei situaţii în care este implicat un copil nevinovat, cererea ei a fost respinsă. Avocatul producătorului de film Stephen a motival decizia, din moment ce: "el a fost părintele care a crescut-o pe minoră încă de când era bebeluş."

Iniţial, Murphy, 56 de ani, a negat că fata de 10 ani este copilul lui, dar testele ADN au dovedit contrariul. Atfel, judecătorul l-a susţinut pe Belafonte să înainteze cererea pentru a primi permisiunea să o viziteze pe Angel în calitate de tată vitreg: "Domnul Murphy are dreptul să se alăture ca parte a procesului, de îndată ce domnul Belafonte va vrea să o viziteze pe Angel". Mel B mai are doi copii, o fiică de 18 ani, Phoenix Chi Gulzar, cu fostul soţ  Jimmy Gulzar şi o fiică de 5 ani, Madison, copilul său şi al lui Stephen.

Foto: Getty Images, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg