Edith Gonzalez despre cancer: ”N-am de gând să mă las învinsă”

13 martie, 2017
edith png

De când a anunţat, anul trecut, că suferă de cancer, fanii i-au purtat de grijă îndrăgitei actriţe de telenovele. Totuşi, Edith Gonzalez le dă asigurări tuturor că se luptă pentru viaţa sa, că nu se dă bătută în faţa cruntei boli.

image

Celebra actriţă a acordat acum câteva zile un interviu pentru publicaţia ”ELUniversal”, în care a vorbit despre lupta sa cu cancerul şi despre tot ce-ntâmpină mental, fizic şi spiritual de când a aflat această cumplită veste.

Deschis, calmă şi incredibil de împăcată, Edith a declarat că-şi ia boala în râs, că a personificat-o şi că-i vorbeşte din când în când. ”Vorbesc cu cancerul şi-i spun că nu e prea de treabă pentru că este mereu silenţios, niciodată nu-şi arată faţa”.

Actriţa a dovedit că e extrem de puternică, mărturisind că nu are de gând să renunţe fără o luptă. ”Îi spun să plece odată! Îl iau în râs, deşi nu mă înţelege nimeni pentru că am un umor negru. Însă, ceea ce vreau eu să spun este că nu o să mă las învinsă, nici fizic, nici spiritual şi nici mental”.

Amintim că-n luna august, anul trecut, actriţa anunţa că are cancer ovarian. ”E o tragedie, într-adevăr, dar nu o percep aşa. Pentru mine este un simplu pas, o simplă fază a vieţii mele. Ce pot face cu ce mi se întâmplă? Cel mai bun lucru pe care îl po face este să informez lumea că există multe tratamente. Eu cred în ştiinţă şi sunt o grămadă de tratamente precum chimioterapia şi radioterapia pentru a învinge cancerul. Mai cred că doar curajul manifestat în faţa bolii te duce mai aproape de vindecare cu 50-60 %.”, a declarat acum actriţa în vârstă de 52.

Edith poartă peruci de când a început tratamentul

Tot Edith a fost cea care a dezvăluit că tatăl ei a murit din cauza cancerului şi că a învăţat de la el să îmbrăţişeze cu iubire tot ce vine în viaţă.

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg