Edward Sanda, despre dragostea pe care o trăieşte: „Cu toţii am trăit sentimentul atracţiei la prima vedere şi acea dorinţă de a te apropia de persoana care te-a captivat din primul moment''

11 martie, 2021
1 bad jpg jpeg

După „Scântei în mintea mea”, prima piesă de pe EP-ul cu acelaşi nume, Edward Sanda lansează o nouă melodie cu un sound diferit. „Primul dans” este compusă de artist împreună cu Irina Kupco şi spune povestea îndrăgostirii la prima vedere.

 „Cu toţii am trăit sentimentul atracţiei la prima vedere şi acea dorinţă de a te apropia de persoana care te-a captivat din primul moment. În această piesă spun exact povestea de început, aceea în care mai este doar un pas până la... primul dans şi până la o poveste de dragoste mai îndrăzneaţă, mai sexy. Colaborarea cu Irina Kupco a fost extraordinară şi sper să vă placă şi vouă acest nou sound cool, fresh, urban.”, spune Edward.

Artistul lucrează la încă două piese pentru a definitiva EP-ul care marchează o schimbare în cariera sa. „Cu acest EP voi face trecerea într-o nouă etapă a carierei mele, atât ca stil muzical, cât şi ca imagine. Simt că este un pas firesc, de maturizare şi aştept cu nerăbdare să vă prezint toate piesele”.

  În plus, pentru videoclipul acesteia Edward a făcut cursuri de actorie cu buna sa prietenă, Doiniţa Oancea, experienţă pe care a pus-o în practică şi la filmarea clipului piesei „Primul dans”.Recente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg