Ei ar putea fi tăticii iubitelor sau soţiilor lor

19 decembrie, 2016
Celebrity Sightings in New York City   November 9, 2016 jpeg

Ar putea fi tăticii iubitelor sau soţiilor lor. Şi totuşi, aceste cupluri sunt exemplul faptului că vârsta e doar un număr, care uneori nu contează, alteori îl face pe bărbat cu atât mai atrăgător

 Ashley Olsen & Richard Sachs

Diferenţa de vârstă: 28 de ani

Asemenea surorii ei gemene, Ashley preferă bărbaţii mai în vârstă. Aşa încât cei care-o cunosc nu au fost foarte miraţi când au văzut-o recent cu iubitul ei de 58 de ani, finanţistul Richard Sachs, în tribune la un meci de baschet. „El e un tip plin de bani. Şi are o colecţie de artă impresionantă. De altfel, se tot duce pe la evenimentele din acest domeniu“, a dezvăluit un apropiat. Dar cum se face că atât ea, cât şi sora ei preferă bărbaţii mai în vârstă? „V-aţi gândit oare cât de uşor le este să întâlnească tipi intelectuali de vârsta lor, care nu sunt interesaţi de faptul că ele sunt vedete şi care n-au crescut cu ele urmărindu-le în filme“, a pus punctul pe i un jurnalist american.

 Sally Humphreys & Ronnie Wood

Diferenţa de vârstă: 31 de ani

În ciuda atâtor ani care-i despart, nu alcătuiesc un cuplu mai puţin serios. Din contră: rockerul Rolling Stones şi soţia lui, care deţine o companie de producţie teatrală, au devenit anul acesta, în iunie, părinţii gemenilor Gracie Jane şi Alice Rose. O minune care le-a cimentat relaţia începută în 2012, consfinţită printr-o nuntă chiar în acelaşi an. „Ştiu că există o diferenţă de vârstă între noi. Mi-aş dori să nu fie aşa, dar este. Cred că n-aveam decât două variante: să spun că nu pot duce această relaţie sau să accept lucrurile cum sunt… Să nu vă închipuiţi că vreun moment în viaţa mea m-am gândit: Hmmm, OK, în seara asta aş vrea să ies cu un tip care are de două ori vârsta mea! Nici vorbă. Pur şi simplu s-a întâmplat“, a declarat doamna Ronnie Wood cu umor.

 Rosie Huntington-Whiteley & Jason Statham

Diferenţă de vârstă: 20 de ani

Ei sunt exemplul „Aşa da“, la acest capitol al cuplurilor cu diferenţă de vârstă. Când îi vezi, înţelegi că o pereche în care el, practic, ar putea fi tatăl ei, poate arăta şi atât de hot. De fapt, între Rosie şi Jason nici nu se observă vreo diferenţă de ani. Dar da, actorul britanic are 49 de ani, iar logodnica lui, splendida modelină Rosie are 29 de ani. „Jason îmi oferă stabilitate“, a mărturisit ea. Iar până acum, afirmaţia se verifică, fiindcă sunt împreună din 2010, iar la începutul acestui an el i-a oferit inelul de logodnă.

 Aimee Ann Preston & Steven Tyler

Diferenţă de vârstă: 40 de ani

Sunt extrem de discreţi, dar sunt campionii diferenţei de vârstă: ea are 28 de ani, iar rockerul Aerosmith are 68 de ani. Sunt împreună din luna februarie a acestui an, ea fiind asistenta starului. De notat că înainte de Steven, boss-ul ei a fost nimeni altul decât actualul preşedinte al Americii, Donald Trump – a lucrat pentru Trump Organization din New York. Iar ulterior a lucrat şi pentru fosta soţie a preţedintelui, Marla Maples. Să-nţelegem că Steven l-a votat pe Donald sau din contră?

 Mary Kate Olsen & Olivier Sarkozy

Diferenţa de vârstă: 17 ani

Anul trecut, Mary Kate (30) s-a măritat cu bancherul francez Olivier Sarkozy (47), fratele fostului preşedinte Nicolas. Cei doi şi-au început relaţia în 2012, la un an după ce Olivier a divorţat de jurnalista de modă Charlotte Bernard, cu care fusese însurat 14 ani, un mariaj din care au rezultat doi copii. „Mary Kate pare chiar mai tânără decât vârsta ei. Dar în mod limpede este foarte încântată că s-a căsătorit cu un bărbat educat, de succes. Totuşi, Olivier e mulţumit cu cei doi copii din fostul mariaj şi nu-şi mai doreşte alţi urmaşi. Totul vine cu un preţ“, a comentat acru un prieten de-ai lui Olivier.

 text: ioana alina avram. foto: guliver/getty images/splash newsRecente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg