Ei au au fost acuzaţi că şi-au uitat familia după ce au devenit faimoşi!

16 iunie, 2015

Celebritatea nu este un lucru uşor de asumat, motiv pentru care unora le-a fost greu să realizeze cine au fost şi cine au devenit. Mai mult de atât, unii au fost acuzaţi că şi-au renegat rădăcinele şi că ”au uitat” de unde au plecat.

Celebritatea nu este un lucru uşor de asumat, motiv pentru care unora le-a fost greu să realizeze cine au fost şi cine au devenit. Mai mult de atât, unii au fost acuzaţi că şi-au renegat rădăcinele şi că ”au uitat” de unde au plecat. Haideţi să aflăm cine sunt starurile în cauză!

Jennifer Aniston, o fiică ingrată?

Când Jennifer Aniston s-a căsătorit cu Brad Pitt în anul 2000 marea absentă a evenimentului a fost chiar mama miresei, Nancy Dow. Se pare că aceasta a fost alegerea lui Jennifer având în vedere că ea şi mama sa avusese în trecut un conflict puternic mocnit de la faptul că Nancy a dat un interviu presei, fără ştirea lui Jennifer, imediat ce fiica sa devenise faimoasă.

Click pe următoarea!

Carole Middleton – are „aere„?

Nu că în cazul ei am putea vorbi despre ”celebritate dobândită”, dar totuşi... Aparent, rudele sale au acuzat-o pe mama lui Kate Middleton de faptul că şi-ar fi uitat originile de când fiica sa s-a căsătorit cu viitorul rege al Marii Britanii. Verişoara sa a declarat pentru DailyMail că mai nou Carole se crede mai presus de Regină şi că acum ”se ruşinează” cu rudele sale.

Kris Jenner – e ocupată să-şi umple conturile

Cam aceeaşi situaţie şi-n cazul lui Kris Jenner. Sora acesteia, Karen Houghton, a acuzat-o că şi-a luat nasul la purtare de când a devenit celebră. Se pare că, relaţia celor două s-a răcit de când conturile mamei fetelor Jenner şi Kardashian s-au rotunjit.

LaToya Jackson – geloasă pe succesul fratelui său

Bine, LaToya nu a înregistrat un cine ştie ce succes, dar putem spune că la un moment dat cântăreaţa uitase că între ea şi Michael Jackson există o legătură de sânge şi nu s-a sfiit să spună diverse lucruri răutăcioase la adresa fratelui său.

Kate Hudson – are un ”alt tată”

Un alt ”scandal în familie” care a ţinut primele pagini ale ziarelor a fost cel dintre Kate Hudson şi tatăl său biologic, Bill Hudson. Acesta din urmă şi-a acuzat fiica de ”vedetism”. Ba mai mult, Bill a scos o carte în care vorbeşte despre adevărata faţă a fiicei sale. Din păcate, acest lucru a lăsat-o rece pe celebra actriţă care a mărturisit în nenumărate rânduri că omul căruia îi spune tată este actorul Kurt Russell, partenerul din ultimii 20 de ani ai mamei sale, Goldie Hawn.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg