Ei au devenit părinţi anul acesta!

31 decembrie, 2015
shakira jpeg

Cu siguranţă anul a fost foarte rodnic! Valul maternităţii a inundat Hollywoodul şi-a lăsat proaspeţii părinţi cu obrajii uzi de lacrimi. De fericire, desigur...

Ducii de Cambridge

image

Cea mai aşteptată naştere a fost cea a Ducesei de Cambridge, care a adus pe lume a doua prăjiturică regală: prinţesa Charlotte, pe 2 mai. Şi, dacă până acum, frăţiorul ei de doi ani, George, era cel mai adorat copil din Marea Britanie, dar şi de noi, de acum ne bucurăm la dublu!

Lucy Liu

image

O mare surpriză am primit din partea actriţei de 47 de ani, care a anunţat atât de emoţionată că a devenit mamă pentru prima oară, cu ajutorul unei mame surogat. Băieţelul ei, Rockwell Lloyd Liu, a venit pe lume în august şi va avea parte de toată atenţia starului – care nu are încă o relaţie.

Shakira şi Gerard Pique

image

Frumoasa cântăreaţă şi iubitul ei fotbalist au devenit din nou părinţi din ianuarie. „Am picioruşele lui tati, pare că am jucat fotbal toată viaţa“, a scris Shakira pe Twitter despre băieţelul lor, Sasha, născut prin cezariană.

Jessica Biel & Justin Timberlake

Jessica şi fiul ei, Silas

Cel mai hot cuplu are un băieţel născut pe 11 aprilie, pe care l-au botezat Silas Randall. Sperăm ca noul membru al familiei să le închege mariajul, căci anul acesta a fost marcat şi de zvonurile că lui Justin îi cam fug ochii după altele şi nu vrea să fie tată, în timp ce Jess dorea cu ardoare o familie, cât stagnează cariera sa.

Benedict Cumberbatch & Sophie Hunter

Sophie Hunter şi soţul ei, Benedict Cumberbatch

Viaţa britanicului de 39 de ani pare mai frumoasă ca oricând. După ce a fost nominalizat la Oscar pentru The Imitation Game, s-a căsătorit cu frumoasa actriţă Sophie Hunter tot anul acesta şi au devenit părinţi pentru prima dată în iunie. Cei doi au un băieţel pe nume Christopher Carlton.

Keira Knightley & James Righton

image

Seducătoarea actriţă de 30 de ani a devenit mamă a unei fetiţe la finalul lui mai, dar a păstrat tăcerea în privinţa altor detalii. Şi ea, şi soţul ei cu care s-a căsătorit în 2013 îşi păstrează viaţa de familie cât mai ferită de ochii curioşilor.

Joseph Gordon-Levitt & Tasha McCauley

0 Joseph Gordon-Levitt şi Tasha McCauley

Ea, antreprenor în tehnologie, el, un actor cât se poate de talentat. Şi, aşa cum s-au căsătorit în decembrie 2014, aşa au devenit şi pentru prima oară părinţi, în august anul acesta. Adică în secret. Sperăm ca băieţelul lor să le moştenească şi frumuseţea, şi talentul, şi inteligenţa.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg