Ei au făcut copii cu mai mulţi parteneri!

5 noiembrie, 2014

Viaţa amoroasă a vedetelor de la Hollywood este extravagantă, şi câteodată, extrem de încâlcită. Cuplurile moderne cresc copiii din alte căsătorii laolaltă şi toţi sunt fericiţi! Nu ştim cum îşi impart îndatoririle de părinţi

Viaţa amoroasă a vedetelor de la Hollywood este extravagantă, şi câteodată, extrem de încâlcită. Cuplurile moderne cresc copiii din alte căsătorii laolaltă şi toţi sunt fericiţi! Nu ştim cum îşi impart îndatoririle de părinţi sau cum se înţeleg copii între ei, însă ştim care sunt vedetele care au copii cu mai mulţi parteneri!

Kate Winslet: 3 copii cu 3 taţi

Viaţa amoroasă a actriţei Kate Winslet pare să fie destul de năbădăioasă. Actriţa în vârstă de 39 de ani este mama a trei copii, pe care i-a făcut cu parteneri diferiţi. Astfel, fiica Mia este produsul căsniciei celebrei actriţe cu Jim Threapleton, pe care l-a cunoscut în 1988 şi de care a divorţat în 2001. Din căsătoria cu cel de-al doilea soţ al lui Kate a rezultat fiul San Joe. Iar în relaţia pe care Kate o are în prezent cu Ned Rocknroll a venit pe lume fiul cel mai mic al actriţei, pe nume Bear.

Click pe următoarea!

Clint Eastwood: 7 copii cu 5 femei

Clint Eastwoodpare să-i fi depăşit performanţa lui Kate. Celebrul actor are nu mai puţin de şapte copii cu cinci femei diferite. Îi menţionăm pe : fiica Kimber, născută în 1964 în urma relaţiei cu Roxanne Turis; Kyle şi Alison cu fosta soţie Maggie Johnson; Scott şi Kathryn cu fosta iubită, pe nume Jacelyn Reeves; Francesca provine din relaţia cu Frances Fisher, şi-n cele din urmă, fiica Morgan cu soţia Dina Ruiz.

Bruce Jenner: 6 copii cu 3 femei

Nici Bruce Jenner nu putea lipsi din acest top. Vedeta are şase copii cu trei femei diferite. Astfel, Burt şi Casey provin din relaţia cu fosta soţie Chrystie Crownover, Brandon şi Brody au rezultat din căsătoria cu Linda Thompson; fiicele Kendall şi Kylie cu proaspăt - fosta soţie Kris Jenner.

Mick Jagger: 7 copii cu 4 femei

Mick Jagger este un alt nume sonor care se află în această situaţie. Cântăreţul are şapte urmaşi cu patru femei diferite. Îi amintim pe Karis, care s-a născut în urma relaţiei vedetei cu iubita Marsha Hunt; Jade este fiica rezultată din căsătoria cu Bianca de Macias; Lizzie, James, Georgia May şi fiul Gabriel au venit pe lume în timpul relaţiei cu fosta soţie Jerry Hall şi mezinul familiei, Lucas, provine din relaţia acestuia cu Luciana Gimenez.

Jude Law: 5 copii cu 3 femei

Jude Law este alt tătic potent. A dovedit-o de cinci ori, în relaţia cu trei femei diferite. Fiul cel mare al actorului, Rafferty, fiica Iris şi fiul Rudy au venit pe lume în timpul relaţiei cu fosta soţie, Sadie Frost. Cel de-al patrulea copil al actorului, fetiţa Sophia, s-a născut în timpul relaţiei cu Samantha Burke. Şi surpriză, anul acesta, actorul a dezvăluit că va deveni tătic pentru a cincea oară. El aşteaptă un copil în urma scurtei aventuri pe care a avut-o cu Catherine Harding.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}