Ei îşi revin după o despărţire amoroasă în sala de sport!

29 mai, 2018
ea jpeg

Antidotul dezamăgirii amoroase? Sportul! Cel puţin asta ne dau de înţeles aceste staruri care încearcă să uite de problemele personale în sala de fitness. Şi chiar reuşesc!

Brad Pitt face drumeţii

image

După ce ne-a şocat, în 2016, cu divorţul de Angelina Jolie (pe care, de altfel, nu l-a intentat el), Brad Pitt a făcut paşi mici spre recuperarea sa sufletească. Cel puţin în primele luni după despărţirea de soţie şi cei şase copii ai săi. Apoi a început să arate tot mai bine, iar acest lucru a fost posibil şi datorită mişcării intense pe care o face post-despărţire de Angie.

“A pierdut mult în greutate. Se concentrează din nou pe el, pe starea lui, având grijă, în acelaşi timp, de alimentaţie. Are un chef disponibil tot timpul, care îi găteşte sănătos”, declară un apropiat de-ai starului hollywoodian. În plus, face plimbări îndelungi şi drumeţii şi ridică greutăţi la sală.

Jennie Garth

image

După despărţirea de soţul Dave Abrams, de anul trecut, fostul star al serialului Beverly Hills 90210 s-a transformat complet. Acum arată vizibil mai slabă decât în imaginea de mai sus. A slăbit mai bine de 13 kg şi ea recunoaşte că a apelat la sport şi la un regim alimentar sănătos pentru a scăpa de tot negativismul din viaţa ei.

De două ori pe săptămână, actriţa a făcut drumeţii, a ridicat greutăţi şi a apelat la fitness, iar meniul ei constă în consumul unor porţii mai mici de iaurt grecesc, salate, somon şi apă de cocos.

Justin Theroux

image

Arată la fel de bine ca pe vremea când era căsătorit cu Jennifer Aniston, dar adevărul e că şi-a intensificat antrenamentul fizic de când a fost făcută publică despărţirea de fostul star al serialului Friends. “Justin e nelipsit de la sală în ultima vreme. Timp de o oră face sport intens la sală, în fiecare zi. Iar boxul este mare parte din antrenamentul său”, a declarat o sursă din anturajul său.

Khloé Kardashian

image

După divorţul de Lamar, din 2012, Khloé petrece mult din la sală, susţinând, la un moment dat, că sportul chiar i-a salvat viaţa. Între timp, s-a îndrăgostit din nou – de Tristan Thompson – şi chiar a făcut un copil, visul ei dintotdeauna. Din păcate, dramele personale nu au ocolit-o din după ce a devenit mamă, din cauza infidelităţii iubitului ei, însă vedeta de reality show îşi revine treptat după dezamăgirea amoroasă. S-a reapucat de sport, după naştere, ceea ce îi ridică moralul şi-i modelează trupul după sarcină.Recente pe Ok! Magazine

Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg