Ei sexy, ele urâte!

3 noiembrie, 2011

Când o femeie superbă se afişează cu un bărbat urât, gura lumii decide rapid: stă cu el doar pentru banii lui! Dar cine poate explica de ce un bărbat sexy,

Când o femeie superbă se afişează cu un bărbat urât, gura lumii decide rapid: stă cu el doar pentru banii lui! Dar cine poate explica de ce un bărbat sexy, celebru şi bogat umblă c-o femeie insipidă, ca să nu zicem urâtă de-a dreptul. Exemplele sunt care de care mai surprinzătoare.

Pierce Brosnan şi Shaye-Smith

E drept că silueta soţiei actorului irlandez, Shaye-Smith, a avut şi vremuri mai bune. Şi că ea a căpătat aceste proporţii după naşterea celor doi copii ai cuplului. Totuşi, de câte ori îi vezi pe soţii Brosnan împreună nu te poţi abţine să nu-ţi repeţi că dragostea e oarbă.

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness

Misterul acestei relaţii încă n-a fost dezlegat. Pentru că, vă vine să credeţi sau nu, doamna din imagine nu-i mama actorului, ci soţia lui! Femeia căreia Hugh îi este fidel de 15 ani. În cazul lor, nu doar diferenţa evidentă de vârstă este curioasă, ci şi cea de sex-appeal. Hugh, spune drept, cu ce te are Deborra la mână!

Jon Bon Jovi şi Dorothea

Să-nţelegem că motivul pentru care Jon şi-a petrecut toată viaţa în turnee este Dorothea? Gurile rele spun că doar aşa se mai distra şi el c-o prospătură pe măsura lui. Au trecut atâţia ani de când Jon şi Dorothea sunt căsătoriţi, iar noi încă nu ne-am lămurit cum a putut aceasta din urmă să pună mâna pe sexosul rocker.

Ethan Hawke şi Ryan Shawhughes

Actuala soţie a lui Ethan poate fi cel mult o copie nereuşită a fostei, superba Uma Thurman. Înainte să-i devină jumătate oficială, Ryan a fost bona copiilor lui Ethan cu Uma. Să fie ea femeia cu care se zvoneşte că Ethan a înşelat-o pe prima lui soţie? Dacă da, nu ştim ce-a fost în capul lui…

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg