Ei şi-au înşelat soţia cu colega de platou!

15 aprilie, 2018
FotoJet (11) jpeg

Au amestecat utilul cu plăcutul, au încălcat jurămintele de nuntă şi au depăşit limita decenţei. Şi totul pentru că n-au rezistat tentaţiei de-a avea o aventură cu frumoasa lor colega de platou.  

Richard Burton

image

Legendarul actor a întâlnit-o pe superba Elizabeth Taylor la filmările peliculei Cleopatra, în 1963. Unul dintre colegii lor a declarat, la un moment dat, că cei doi actori continuau să se sărute pe platourile de filmare chiar şi după ce regizorul le spunea că s-a încheiat filmarea.

image

Problema – nesemnificativă, de altfel, pentru ei – era că Burton era însurat, la acea vreme, cu Sybil, iar Elizabeth era măritată cu Eddie Fisher, tată lui Carrie Fisher. Dar asta nu i-a împiedicat pe amorezi să-şi vadă bine-mersi de amorul lor nebun, să divorţeze de partenerii pe care-au aveau şi să se căsătorească unul cu celălalt.

image

Astfel, ei şi-au unit destinele în 1964, au divorţat în 1974, după care au mai dat o şansă mariajului, în 1975, dar fericirea lor conjugală n-a durat, a doua oară, mai mult de un an.

John Malkovich

image

Cum să nu te îndrăgosteşti lulea de frumoasa Michelle Pfeiffer, cum? Nici faimosul actor n-a fost capabil să rămână indiferent la senzualitatea emanată de actriţă prin toţi porii, aşa că s-a avântat trup şi suflet într-o idilă cu Michelle, în timp ce filmau împreună Dangerous Liaisons, în 1988.

image

John era căsătorit atunci cu actriţa Glenne Headly, mariaj de care s-a ales praful din cauza aventurii extraconjugale a acestuia. “John a venit acasă cu Michelle… cred că n-a fost niciodată mai fericit ca atunci!”, a depus mărturie şi fratele actorului, Danny. Malkovich şi Pfeiffer s-au despărţit, însă, la scurt timp după ce a fost pronunţat divorţul actorului.

Brad Pitt

image

Ei, da, întregul mapamond cunoaşte aventura extraconjugală a actorului. Însurat cu Jennifer Aniston, Brad a întâlnit-o pe Angelina Jolie pe platoul de filmare a peliculei Mr. and Mrs. Smith, în 2004. Tabloidele i-au dat de gol pe cei doi amorezi, care, era limpede pentru toată lumea că nu-şi puteau nici măcar ascunde sentimentele pe care le aveau unul pentru altul.

image

Drept urmare, Aniston şi Pitt au divorţat în ianuarie 2005, iar proaspătul burlac şi iubita lui şi-au făcut publică idila chiar în acelaşi an, trei luni mai târziu. Angelina a fost cea care a spus lucrurilor pe nume, mai târziu, şi a recunoscut că amorul lor pătimaş a început la filmările peliculei Mr. and Mrs. Smith: “Nu mulţi copii ajung să vadă un film în timpul realizării căruia părinţii lor s-au îndrăgostit unul de altul.” Lovitură sub centură aplicată bietei Jen!Recente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}