Ei şi-au părăsit soţia pentru o puştoaică!

20 iunie, 2017
Google and Netflix party to celebrate White House Correspondents' Dinner jpeg

Parcă ar fi bunicul cu nepoţica, aşa arată unii dintre cei mai emblematici actori de la Hollywood în prezenţa iubitei lor mult mai tinere decât ei. Iată cine sunt craii din showbiz şi amantele lor cu look adolescentin!

Patrick Stewart – 76 ani & Sunny Ozell – 39 ani

image

Căpitanul Jean-Luc Picard din Star Trek: The Next Generation a fost căsătorit cu prima sa soţie timp de 24 de ani, după care cei doi s-au despărţit în 1990. În 1997, actorul s-a logodit cu producătorul serialului care i-a adus notorietatea, Wendy Neuss, cu care s-a şi însurat în 2000. Toate bune şi frumoase, însă, la finele mariajului său, Patrick şi-a găsit fericirea alături de actriţa Lisa Dillon, care, născută fiind în 1979, părea că este, de fapt, fiica lui. Nici relaţia lor n-a rezistat, motiv pentru care Stewart şi-a îndreptat privirea către o altă frumuseţe tânără, cântăreaţa Sunny Ozell, cu care s-a căsătorit în 2003, în ciuda diferenţei de vârstă dintre ei de 37 de ani!

Rod Stewart – 72 ani & Penny Lancaster – 46 ani

image

În 1962, starul rock Rod Stewart şi-a început cariera de succes, iar actuala lui soţie nici măcar nu se născuse atunci (a venit pe lume 10 ani mai târziu!). Superstarul aproape că are tot atâtea iubite la activ şi copii câte hituri muzicale îi poartă semnătura! Are 8 copii, cu cinci femei diferite, dintre care două îi puteau fi fiice, atât de tinere erau. Astfel, Stewart şi-a părăsit soţia, pe Alana Hamilton, pentru a fi cu modelul Kelly Emberg, după care a devenit soţul modelului Rachel Hunter, care e cu 25 de ani mai tânără decât el! Iar, în 2006, s-a îndrăgostit de alt manechin mai tânăr, Penny Lancaster, care are cu 24 de ani mai puţin decât el!

Clint Eastwood – 87 ani & Christina Sandera – 54 ani

image

Viaţa amoroasă a superstarului pare chiar mai bogată decât cariera sa de succes! Astfel, actorul a fost însurat de trei ori şi a avut numeroase relaţii extraconjugale. În timpul primei sale căsnicii, a avut mai multe aventuri, cea mai însemnată dintre ele fiind cu Roxanne Tunis, cu care s-a iubit timp de 14 ani. Cea de-a treia lui soţie, Dina, era cu 31 de ani mai tânără decât Eastwood, dar, cu toate astea, individul tot a înşelat-o. După divorţ, acesta s-a prezentat pe covorul roşu cu Christina Sandera, care este cu 33 de ani mai tânără decât el! După aceea, s-a implicat într-o relaţie amoroasă cu Erica Tomlinson-Fisher, care are cu 41 de ani mai puţin decât legendarul actor şi regizor!

Woody Allen – 81 ani & Soon-Yi – 46 ani

image

Când avea 47 de ani, era bine-mersi implicat într-o idilă cu actriţa Stacey Nelkin, care avea pe-atunci numai 17 ani!  Dar ceea ce e şi mai scandalos la viaţa intima a legendarului actor şi regizor este relaţia lui Woody cu Soon-Yi! În 1978, Mia Farrow a adoptat-o pe Soon-Yi, care avea pe atunci 7 ani, după care a început o relaţie amorasă cu Allen, care, spre uimirea tuturor, s-a îndrăgosit de Soon-Yi. Cu alte cuvinte, Mia a descoperit, în 1992, că Woody se iubea pe ascuns cu fiica ei adoptivă, care avea atunci 21 de ani. Mia şi Woody s-au despărţit de urgenţă, cauzând un scandal-monstru la Hollywood, iar Allen s-a însurat cu Soon-Yi în 1997 şi au rămas împreună de atunci.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg