Ei sunt câştigătorii Premiilor Gopo. "Moromeţii 2": cel mai bun film

20 martie, 2019
3 morometii 2 jpg jpeg

Aseară, la Teatrul Naţional din Bucureşti au fost decernate Oscarurile industriei româneşti de film: Premiile Gopo, pe ale cărui covor roşu au defilat numeroase personalităţi din cinematografia românească

Cu 14 nominalizări, pelicula "Moromeţii 2" a luat trofeul pentru cel mai bun film. „E un moment plăcut atât pentru mine, cât şi pentru colaboratorii care au luat premii. E vorba de un film în două părţi care se pare că reprezintă pentru public, pentru noi, românii, o formă de identitate”, a declarat pentru Digi24 regizorul filmului, Stere Gulea. Capodopera lui a învins la această categorie peliculele „Charleston”, „Dragoste 1. Câine”, „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbarii”, „Pororoca”.

Pentru regie, în schimb, premiul a plecat către Constantin Popescu - regizorul filmului "Pororoca". Cea mai aşteptată categorie a serii a fost, însă, cea pentru cel mai bun actor în rol principal - la care favoriţi au fost Horaţiu Mălăele, pentru rolul din "Moromeţii 2" şi Bogdan Dumitrache, pentru "Pororoca" - cel de-al doilea fiind câştigătorul. Cosmina Stratan („Dragoste 1. Câine”) a luat trofeul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, Alexandru Dabija („Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”) a câştigat la categoria cel mai bun actor în rol secundar, o categorie la care a concurat cu Victor Rebengiuc ("Charleston"), iar Iulia Lumânare ("Pororoca") a luat premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar - o categorie foarte grea, la care celelalte nominalizate au fost nume grele: Ofelia Popii („Moon Hotel Kabul”), Rodica Negrea („Moon Hotel Kabul”), Dana Dogaru („Moromeţii 2”) şi Oana Pellea („Moromeţii 2”).



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg