Ei sunt cei mai sexy homosexuali de la Hollywood

6 februarie, 2018
ricky martin png

Nu şi-au ascuns orientarea sexuală şi au recunoscut întotdeauna că sunt gay, înainte de a declanşa tot felul de zvonuri care să le lezeze imaginea în vreun fel. Fie că vorbim de actori sau cântăreţi, aceşti bărbaţi celebri au vrut să fie foate transparenţi în ceea ce priveşte viaţa lor privată şi orientarea sexuală. Deşi multe femei frumoase le-ar fi căzut în braţe, ei au ales să trăiască poveşti de dragoste alături de alţi bărbaţi, iar asumarea lor a fost întotdeauna de apreciat. Sunt cei mai sexy homosexuali asumaţi de la Hollywood!

Luke Evans

image

Actorul galez în vârstă de 38 de ani este cunoscut la Hollywood, jucând în producţii de succes precum „Frumoasa şi Bestia”, „Dracula: Povestea nespusă”, „Hobbitul” sau „Cei trei muschetari” şi, dacă multe fane încă fac ochii mari atunci când privesc fotografiile cu el la plajă, ei bine, este un bărbat asumat, căruia nu îi este ruşine să recunoască că face parte din comunitatea homosexualilor. Ba mai mult, Luke a recunoscut că viaţa lui privată nu i-a influenţat în niciun fel cariera. Ei bine, ce-i frumos place oricui, iar cu aşa cum trup sculptat, nu e de mirare că Luke are lipici atât la femei, cât şi la bărbaţi.

image

Ricky Martin

Cântăreţ şi actor cunoscut, Ricky Martin nu se ascunde atunci când vine vorba de viaţa lui privată. În vârstă de 46 de ani, Martin şi-a recunoscut întotdeauna orientarea sexuală gay, ba mai mult, de curând s-a căsătorit cu pictorul Jwan Yosef, bărbatul care îi este partener de viaţă din 2016. Cu toate că ar admiratoare foarte sexy, Ricky nu l-ar da pe partenerul său artist pentru nicio femeie. Are o voce divină, un corp lucrat la sală, doi copii minunaţi şi o carieră de succes şi Ricky încă face furori în tabăra feminină, în ciuda homosexualităţii asumate.

image image

Wentworth Miller

Fanele ”Prison Break” au avut un şoc în momentul în care preferatul lor, actorul Wentworth Miller, s-a declarat gay. Tatuat, cu muşchi şi cu o privire pătrunzătoare, superbul star din cea mai urmărită serie poliţistă şi-a recunoscut orientarea sexuală atunci când a fost nevoit să refuze participarea în cadrul Festivalului de Film din Rusia din cauza politicilor lor anti-gay. Momentul a fost unul de dezamăgire pentru fanele care se visau la braţul actorului american în vârstă de 45 de ani.

image image

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg