Ei sunt cel mai bine plătiţi entertaineri din lume! Ce sume fabuloase încasează?

28 iunie, 2017
Untitled collage jpeg

Au fost desemnate vedetele care au cele mai mari încasări din iunie 2016 până în iunie 2017. Iată-i pe fericiţii câştigători şi sumele de bani primite într-un singur an!

Locul 8

image

Pe locul VIII, stă bine-mersi trupa Coldplay, care a reuşit să încaseze 88 de milioane de dolari din turneul mondial Head Full of Dreams. Concertele din întreaga lume au avut un succes nebun şi membrii formaţiei au cântat de fiecare dată cu sala sau stadionul pline.

Locul 7

image

Dacă puteţi să vă imaginaţi aşa ceva, controversatul jurnalist Howard Stern se află pe locul 7, cu salariul său de câteva milioane bune de dolari, primit pentru show-ul transmis de postul de radio SiriusXM. Până la 1 iunie 2017, el a primit nu mai puţin de 90 de milioane de dolari.

Locul 6

image

Iubitul Selenei Gomez îşi permite din plin să-şi răsfeţe iubita, pentru că are cu ce! The Weeknd a avut un an cât se poate de prosper, având în vedere că i-au intrat în conturi 92 de milioane de dolari, profit obţinut din muzica sa. Ca să înţelegi mai bine situaţia, o firmă care are ca activitate concertele i-a dat un avans de 75 de milioane de dolari, pentru a colabora cu el.

Locul 5

image

Superstarul de pe terenul de fotbal, Christiano Ronaldo, a avut şi el o perioadă cât se poate de benefică din punct de vedere financiar, câştigând 93 de milioane de dolari ca jucător de fotbal al echipei Real Madrid.

Locul 4

image

Drake l-a depăşit pe Ronaldo cu un milion, urcând pe locul 4 în topul celor de la Forbes, cu cei 94 de milioane de dolari câştigaţi în mod clasic, adică susţinând concerte non stop, cu turneul său Boy Meets World.

Locul 3

image

Pe locul 3 în clasamentul celor mai bine plătiţi entertaineri din lume se află J.K.Rowling, care n-a făcut nicio magie, pur şi simplu a încasat suma de 95 de milioane de dolari încasată de pe urma seriilor Harry Potter.

Locul 2

image

Mămica Beyonce a muncit din greu ca să facă rost de bani pentru gemenii ei şi pentru Blue Ivy, bineînţeles. Diva a urcat de pe poziţia 34, de anul trecut, şi asta datorită succesului pe care l-au avut albumul Lemonade şi turneul mondial Formation. Pe locul 2, aşadar este Beyonce cu 105 milioane de dolari câştigaţi între 1 iunie 2016 şi 1 iunie 2017.

Locul 1

image

Pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi entertaineri este Sean P. Diddy Combs! El a câştigat fabuloasa sumă de 130 de milioane într-un singur an. Din ce anume? În primul rând, din compania vestimentară Sean John, care a devenit un brand internaţional de succes, după aceea din colaborarea cu Diageo Ciroc, care comercializează vodcă, şi, nu în ultimul rând, din turneul Bad Boy Family Reunion. Puff Daddy are o avere de 830 de milioane de dolari, ceea ce îl face cel mai bine plătit artist hip-hop din lume şi cel mai bogat mogul din muzică, fashion şi entertainment.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg