Ei sunt frații și surorile VIP-urilor. Știai că Jennifer Lopez are o soră pe măsură de frumoasă?

15 octombrie, 2024

Când lumina celebrității cade asupra starurilor, aceasta se reflectă, prin extensie, și asupra familiilor lor. Să cunoaștem, așadar, frații și surorile VIP-urilor!

Jennifer Lopez

Cum popularitatea divei este una planetară, era de așteptat ca și rudele ei să apară în prim-plan, atunci când o însoțesc. J.Lo este sora mijlocie din familia Lopez, Leslie fiind cea mare, iar Lynda (foto jos), mezina. Cu doi ani mai mică decât Jen (55), Lynda este la rândul ei o cunoscută jurnalistă TV și autoare, mamă a unui copil, dar niciodată căsătorită.

Jessica Alba

Jessica Alba și fratele ei
Jessica Alba și fratele ei

Cu un an mai mic decât frumoasa vedetă, fratele Jessicăi, Joshua, este la rândul lui actor. Unul mai puțin cunoscut decât soția lui Cash Warren, dar la fel de atrăgător. Fiind atât de apropiați de vârstă, cei doi au avut dintotdeauna o legătură puternică și sunt la fel de apropiați și azi, la vârstele de 43, respectiv 42 de ani.

Penélope Cruz

Chiar dacă de multe ori se întâmplă să fie confundate, spanioloaicele nu sunt gemene. Monica, în vârstă de 47 de ani, este cu trei ani mai mică decât celebra actriță și are aceeași meserie precum Penélope, dar este cunoscută doar la nivel național. Singurul ei copil, Antonella Cruz Sánchez, a fost concepută prin inseminare artificială și nu are un tată legal.

Kate Hudson

Fiica lui Goldie Hawn are un frate aproape la fel de celebru și cu siguranță la fel de sexy. Cu trei ani mai mare decât Kate (45), actorul Oliver Hudson provine tot din mariajul lui Goldie cu muzicianul Bill Hudson, de care acesta a fost înstrăinat până de curând. Căsătorit din 2006 cu o colegă actriță, fostă Miss, Oliver este tată a trei copii, la fel ca sora lui.

Nicole Kidman

Nicole Kidman și sora ei, Antonia (foto dreapta)
Nicole Kidman și sora ei, Antonia (foto dreapta)

Actrița și sora ei mai mică, Antonia, au trecut recent printr-un moment trist, odată cu decesul mamei lor, Janelle Ann Kidman, la vârsta de 84 de ani. Antonia (54) este cu trei ani mai mică decât Nicole și o cunoscută prezentatoare TV în Australia. Aflată la al doilea mariaj, Antonia are nu mai puțin de... 6 copii.

Victoria Beckham

Beckham Victoria este cea mai mare dintre cei trei copii ai soților Adams. Ea are o soră pe nume Louise, care a devenit și ea mamă a patru copii, cu fostul ei soț. Pe lângă ea, Vic (50) are și un frate mai mic pe nume Christian. Având aceeași pasiune pentru modă precum celebra ei soră, și Louise a deținut, odată, un butic cu haine, numit Hidden Closet.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg
David Popovici, îngerul copiilor jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian, despre Gasca Zurli cu mascote   Instagram (1) png
Bennifer adopta pisicuta PNG
Julia Roberts, miting în Georgia, Profimedia (4) jpg
Retreat Vama Veche colaj  JPG
Romanita Iovan Dare to Shine cu Dana Sota si Dana Savuica  (15) jpeg
Andreea Marin se menține cu Pilates   Instagram jpg
Jennifer Lopez la Met Gala 2023 jpg
Richard Gere si Alejandra Silva Foto Profimedia jpg
Beverly Hills 90210 GettyImages 114743151 jpg
Alex Velea și Antonia 2 jpg
Harrison Ford și soția sa Calista Flockhart, Profimedia (2) jpg