Ei sunt marii pierzători ai trofeului Oscar de anul acesta!

27 februarie, 2017
jimmy kimmel jpeg

Din păcate, anul acesta, Oscarul le-a scăpat printre degete câtorva dintre actorii de la Hollywood. Chiar dacă nu erau favoriţi la categoriile lor, aveau şansa la momentul lor de glorie, să urce pe scenă pentru a primi trofeul auriu şi să ţină un discurs care ar fi putut intra în istoria celebrelor premii. Din păcate, au plecat acasă doar cu buntăţile oferite de prezentatorul Jimmy Kimmel, cu cadourile oferite de sponsorii şi producătorii acestui eveniment şi cu dezamăgirea că au ratat şi anul acesta şansa de a obţine mult râvnita titulatură de câştigător al premilui Oscar. Să-i vedem, aşadar, pe marii pierzători ai serii, în frunte cu momentul şocant de la sfârşitul ceremoniei, atunci când pe scena de la Oscar s-a produs o gafă de proporţii.

Numărul 1 în topul nostru este ocupat de dezamăgirea de pe feţele producătorilor "La La Land", care, după ce s-au bucurat şi au mulţumit pentru onoarea de a primi cel mai important premiu al serii, pentru cel mai bun film, şi-au dat seama că de fapt sunt pierzători. Chiar unul dintre ei a spus, în timp ce lumea era foarte nedumerită pe scenă, " Am pierdut". Şi da, chiar au pierdut în faţa filmului "Moonlight", al cărui echipă de producţie a urcat şocată pe scenă pentru a-şi revendica premiul. Reacţia producătorului Jordan  Horowitz a fost una uimitoare - a luat cartonaşul cu numele câştigătorului şi l-a arătat spre audienţă.

La categoria Cel mai bun actor, Ryan Gosling, Andrew Garfield, Viggo Mortensen şi Denzel Washington au pierdut în faţa lui Casey Affleck. Este clar că Affleck nu se aştepta să fie cel care pleacă acasă cu trofeul, asta s-a văzut şi în discursul său haotic şi total spontan. " Mi-aş fi dorit să am ceva mai mare şi mai important de spus ", au fost câteva dintre cuvintele pe care Casey cu greu le-a rostit. Cât despre Gosling şi Danzel, ei au fost vizibil incomodaţi de faptul că au pierdut, iar acest lucru s-a văzut chiar pe feţele lor.

Natalie Portman, care nu a fost prezentă la eveniment din cauza sarcinii sale avansate, dar şi Ruth Negga, Isabelle Huppert şi Meryl Streep, au pierdut în faţa lui Emma Stone. Aici, ne aşteptam ca Emma să câştige, căci era favorită la trofeu, însă mulţi au spus că de fapt Oscarul l-ar fi meritat Natalie Portman pentru jocul său actoricesc din "Jackie". Natalie ar fi putut câştiga cel de-al doilea trofeu auriu din cariera sa, însă Emma Stone i-a luat faţa anul acesta. Toate actriţele nominalizate, prezente în sală, au avut reacţii pozitive la anunţarea Emmei Stone ca şi câştigătoare. Sinura reacţie pe care nu am putut să o ratam a fost cea a lui Ryan Gosling, co-starul Emmei Stone în musicalul La La Land.

La categoria cel mai bun actor în rol secundar, Dev Patel a pierdut în faţa lui Mahershala Ali, ”Moonlight”. Poate că puţin mai resemnat, Dev, care are deja în palmaresul său un Oscar, nu a părut surprins că a pierdut în faţa lui Mahershala. Chiar dacă nu a plecat acasă cu premiul, jocul său actoricesc a fost unul de excepţie în filmul "Lion". Cel puţin, reacţia sa atunci când Sunny Pawar, co-starul lui Patel în filmul pentru care a fost nominalizat, a laut cuvântul la ceremonie, a  fost una delicioasă.

La categoria cea mai bună actriţă în rol secundar, Viola Davis a fost de departe câştigătoare, luându-le speranţa contracandicatelor sale Naomie Harris, Nicole Kidman, Octavia Spencer şi Michelle Williams. Bine, Viola era preferată pentru acest premiu şi nu este de mirare că nici nominalizatele la aceeaşi categorie nu au fost surprinse la momentul anunţării câştigătoarei. Cu toate acestea, poate că lui Nicole i-a părut rău că nu a putut adăuga încă un premiul al Academiei în palmaresul său.

Mel Gibson, Barry Jenkins, Kenneth Lonergan şi Denis Villeneuve au pierdut la categoria cel mai bun regizor în faţa lui Demien Chazelle. Ce-i drept, Mel Gibson nu  avea şanse să câştige, mai ales că sâmbătă seara s-a ales cu un premiu ruşinos Zmeura de Aur pentru acelaşi film, „Hacksaw Ridge“.

Foto: Twitter, GettyRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}