Ei sunt moştenitorii imperiului Apple. Cum arată copiii lui Steve Jobs!

11 octombrie, 2017
steve jobs jpeg

Steve Jobs este cunoscut pentru munca sa în domeniul tehnologiei, catalogat ca fiind un adevărat geniu, căci invenţiile sale au revoluţionat lumea în care trăim. El a pus pe picioare una dintre cele mai mari companii din lume, Apple, dar urmaşii lui nu i-au împărtăşit aceleaşi pasiuni.

image

Steve Jobs a fost copil adoptiv, iar tocmai din aceasta cauză a vrut ca familia lui să fie una mare. Din prima lui relaţie serioasă cu o anume Chrisann Brennan a luat naştere şi primul său copil, în 1978, o fată pe care iniţial nu a recunoscut-o. Lisa Brennan-Jobs, acum în vârstă de 39 de ani, a fost în cele din urmă acceptată de tatăl său celebru atunci când acesta a trebuit să facă testul de paternitate în 1980 care, de altfel, a confirmat legătura de sânge. Ea a fost doar Lisa Brennan pentru o vreme, până când Jobs i-a dat şi numele său de familie, simţind remuşcări pentru modul în care a tratat-o ​​la început. Practic, Lisa nu a avut nicio relaţie cu Steve până când a împlinit 8 ani. Lucrurile s-au schimbat după vârstă de 10 ani când mogulul a început să lege o relaţie tată-fiică cu prima sa născută. Lisa Brennan-Jobs este acum o scriitoare şi jurnalistă celebră în America.

Lisa Brennan-Jobs

Pe 18 martie 1991 Steve s-a casatorit cu iubita sa, Laurene Powell, femeie cu care a trăit până când cancerul i-a luat viaţa, în 2011 şi care i-a dăruit 3 copii, pe Eve, Reed şi Erin. Reeds a fost primul copil al cuplului şi cel care i-a adus cea mai mare bucurie lui Steve, fiind şi singurul fiu al mogulului din lumea tehnologiei. Reeds, în vârstă de 26 de ani, a fost atât de afectat de boala cu care s-a luptat tatăl său, cancerul, încât a început să studieze oncologia, iar acum este sutdent la Universitatea Standford.

Reed, singurul fiu al lui Jobs.

Erin Siena Jobs este a doua născută a cuplului şi cel de-al treilea copil al lui Steve Jobs. Ea are 22 de ani şi este cea mai liniştită, introvertită şi rezervată fiică a geniului. Nu era foarte apropiată de tatăl său şi nici pasiunea pentru tehnologie nu i-a împărtăşit-o, însă este la fel de discretă ca el şi este pasionată de arhitectură şi design.

Erin Siena Jobs

Eve Jobs estea cea mai mică fiică a lui Steve, în vârstă de doar 19 ani. Dacă cineva ştia cum să-l manipuleze emoţional pe Steve Jobs, aceasta era cu siguranţă mezina familiei. În timp ce Jobs era cunoscut drept un om intimidant prin atitudinea sa, Eva ştia cum să negocieze cu tatăl său astfel încât să iasă mereu în câştig. Ea este călăreaţă şi obişnuia să se antreneze cu fiica unui alt mogul, Bill Gates, şi ea o profesionistă în ale călăriei.

Eve Jobs

Astfel, cei patru copii ai regretatului Steve Jobs, dar şi soţia sa, Laurene Powell, şi sora Patti Jobs au moştenit averea de peste 7 miliarde de dolari, constând în acţiuni la Apple, Pixar, dar şi acţiuni în compania Walt Disney.

 Foto: Instagram, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg