Ei trăiau pe străzi înainte de a fi faimoşi

13 mai, 2016
colaj jpeg

Dacă ar fi atât de uşor să devii celebru, probabil toată lumea ar încerca. Însă, cum cursa pentru celebritate nu este una deloc uşoară, puţini sunt cei care au reuşit asta. Iar dintre aceştia, mulţi au avut o motivaţie puternică pentru a reuşi la Hollywood. De exemplu, pe aceşti actori i-a motivat sărăcia. Înainte de a intra în cetatea filmului, aceşti actori au locuit pe străzi, în maşini sau la diferite adăposturi pentru persoane nevoiaşe. Haideţi să vedem, aşadar, ce staruri au fost în această situaţie!

Halle Berry

image

Cu mult timp înainte de a deveni prima actriţă de culoare care a câştigat un Oscar pentru un rol principal, Halle Berry a locuit într-un adăpost pentru persoane nevoiaşe (avea 21 de ani pe atunci), din New York.

Kelly Clarkson

image

După ce apartamentul ei a luat foc, Kelly, deloc faimoasă pe atunci, a fost nevoită să locuiască în maşina ei. Ulterior, a decis să mute înapoi în oraşul natal din Texas, unde a participat la audiţiile American Idol. Competiţia i-a adus trofelul artistei şi aşa a luat avânt cariera ei.

Jim Carrey

image

N-o avea nicio grijă financiară astăzi, însă pe când era un băieţel, Jim se lupta pentru supravieţuire. După ce tatăl lui şi-a pierdut locul de muncă, Jim şi familia sa au fost nevoiţi să se mute într-o rulotă. Avea doar 12 ani pe atunci Jim, iar neajunsurile l-au împins pe Jim să reuşească în lumea comediei.

Jennifer Lopez

image

O cânta acum cu mândrie despre plariurile natale, însă viaţa ei din Bronx n-a fost deloc uşoară. La 18 ani, J.Lo  a decis să plece de acasă şi să-ncerce să reuşească ca şi dansatoare. Planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din oraş, şi J.Lo a ajuns să locuiască pe străzi. Şi-a petrecut aproape un an locuind într-o cămăruţă adiacentă unui studio de dans până să devină cunoscută.

Tyler Perry

image

Pe când locuia într-o cămăruţă infectă dintr-un hotel din Atlanta, Tyler nici nu se gândea că vreodată o să ajungă pe covorul roşu de la Hollywood. După ce şi-a cheltuit toţi banii pe un musical gospel, numit „I know i`ve been changed”, Tyler a rămas fără acoperiş deasupra capului timp de 6 ani. Culmea e că tocmai acel musical l-a făcut ulterior faimos.

Oprah Winfrey

image

Acum e una dintre cele mai bogate femei din lume, însă în copilărie, Oprah a trăit într-o sărăcie cruntă. Oprah era atât de sărăcă încât îşi confecţiona haine din sacii de la cartofi. După ce bunica ei, care o îngrijea, a murit, copila de 6 ani a ajuns într-un internat din Milwaukee, unde a fost abuzată fizic şi violată. Cumva, a reuşit să scape şi a ajuns în Nashville, unde şi-a început cariera.

Daniel Craig

image

E greu de crezut că celebrul actor al francizei „James Bond” a fost atât de sărăc încât a dormit în parc, dar adevărat. La un moment dat, actorul a declarat că a petrecut mai mult timp dormind în parcuri, decât a petrecut citind scenarii.

Acum, după 4 filme James Bond, acele zile întunecate sunt departe de Daniel Craig, care a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi şi de succes actori de la Hollywood.Recente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg