El este bărbatul care spune că a fost amantul Jadei Pinkett Smith, cu acordul lui Will Smith, soţul ei!

1 iulie, 2020
2 august gettyimages 800832928 jpg jpeg

Îl cheamă August Alsina, are 27 de ani iar declaraţiile lui îi şochează pe fanii longevivului cuplu Jada Pinkett - Will Smith

Will şi Jada sunt căsătoriţi de 23 de ani şi, ce-i drept, de mai mulţi ani se tot vorbeşte cum că au acceptat chiar să aibă un mariaj deschis, pentru a elimina plictiseala din dormitor. Dar toate rămăseseră la nivelul de bârfă până să apară mai tânărul August Alsina, complet necunoscut marelui public, dar care îşi face o lansare în stil mare cu această ocazie. Mai tânăr cu 20 de ani decât Jada, numitul August declară că a fost nebuneşte îndrăgostit de ea şi că a avut o discuţie cât se poate de calmă şi deschisă cu soţul ei despre asta. "Am stat de vorbă cu Will Smith despre transformarea mariajului lor care a devenit doar un parteneriat, iar el mi-a dat binecuvântarea lui", afirmă August, care pretinde astfel că între Jada şi Will Smith nu mai aveau loc contacte sexuale şi de aceea actorul a fost de acord cu această legătură extramaritală. Mai mult, chiar fiul lor, Jaden, i-ar fi făcut cunoştinţă Jadei cu August în august 2015. Acesta spune chiar că au devenit atât de apropiaţi încât a plecat cu familia lor în vacanţă în Hawaii în 2016 şi au fost la BET Awards împreună - eveniment de unde este şi poza de mai sus. 

"M-am dăruit complet acestei relaţii timp de mai mulţi ani şi o iubesc în coontinuare cu adevărat. M-am devotat Jadei într-atât încât acum aş putea să mor împăcat cu gândul că m-am dăruit total unei persoane în această viaţă. Şi că am iubit cu adevărat, că ştiu ce înseamnă dragostea adevărată, lucru de care unii oameni nu au parte. Ceea ce spun e un subiect dificil, fiindcă ştiu că e greu pentru oameni să înţeleagă", mai spune el. Interesant este că fix în această perioadă, August îşi promovează noul lui album, The ProductIII: stateofEmergency, iar asta nu are cum să fie o coincidenţă.

"Contrar a ceea ce vor crede oamenii, nu vreau să provoc necazuri. Nu-mi place drama. De asemenea, nu cred că e important ca oamenii să ştie ce fac şi cu cine mă culc. Dar pot spune că am pierdut bani, prietenii şi relaţii pentru această poveste şi cred că oamenii nu ştiu adevărul. Însă eu nu am făcut nimic rău. Familia Smith este şi familia mea. Nu am nimic rău de spus despre ei. Sunt niste oameni atât de frumoşi". Purtătotul de cuvânt al Jadei a negat vehement pentru New York Post afirmaţiile lui, numindu-le neadevărate. Iar actriţa a negat în trecut faptul că ar avea un mariaj deschis cu Will Smith, subliniind că nu va divorţa niciodată.

jada gettyimages 617307834 1 jpg jpeg

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg