El este Homer, fiul de 24 de ani al lui Richard Gere, care a făcut senzație la Cannes

22 mai, 2024

Fiul cel mare al celebrului actor a decis să își însoțească tatăl pe covorul roșu, arătând cât de mult îi seamănă acestuia.

Tată și fiu, pentru prima oară pe covorul roșu de la Cannes. FOTO: Profimedia
Tată și fiu, pentru prima oară pe covorul roșu de la Cannes. FOTO: Profimedia

Richard Gere tocmai a trăit o noapte de neuitat în timpul prezentării noului său film, „Oh, Canada”, la Festivalul de Film de la Cannes. Celebrul actor, în vârstă de 74 de ani, a pășit pe covorul roșu al prestigiosului eveniment în compania soției sale, publicista spaniolă Alejandra Silva, și a discretului său fiu cel mare, Homer James, în vârstă de 24 de ani, născut din relația starului din „Pretty Woman” cu fostul model și actriță Carey Lowell.

Fiul cel mare al starului hollywoodian, care a ales să stea departe de lumina reflectoarelor media în tot acest timp, și-a încălcat obiceiul și a participat la această seară importantă în cariera tatălui său.

Îmbrăcat într-un smoking negru, cu cămașă albă și cu papion, asemenea celebrului său tată, Homer James părea un mini me al acestuia, varianta mai tânără și mai dezinvoltă a sa. Și, ce-i drept, acei cârlionți din părul lui Homer ne-amintesc perfect de tinerețea lui Richard Gere, când făcea ravagii încă de-atunci cu look-ul său ieșit din tipare.

Și Alexandra Silva a respectat și ea acest black tie, purtând o rochie neagră fără bretele pe covorul roșu, împodobită cu ornamente florale roz care se desfășurau de-a lungul corsetului și în josul șoldului, aproape de tivul rochiei.

Richard Gere a devenit prima oară tată în anul 2000 împreună cu fosta sa soție, Carey Lowell. Cuplul s-a căsătorit în 2002, după mai mulți ani de relație, iar în 2016 au divorțat. Lowell mai are o fiică, Hannah, cu fostul soț, Griffin Dunne.

Cu Alejandra Silva, în vârstă de 41 de ani, Richard Gere s-a căsătorit în 2018. Împreună au doi fii, Alexander, în vârstă de 5 ani, și un copil de 3 ani, al cărui nume nu l-au dezvăluit public. Silva mai are și ea un fiu, pe Albert Friedland, cu fostul ei soț, Govind Friedland.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg