El este iubitul Asianei Peng, gimnasta de la "Survivor România" FOTO&VIDEO

26 februarie, 2020
1 asiana peng iubit alex survivor romania 20 jpg jpeg

Fosta sportivă de performanţă are o relaţie frumoasă cu un student la Facultatea de Medicină Dentară.

Asiana Peng este micuţa gimnastă de 19 ani din tabăra Faimoşilor, care a început să le pună probleme celor din tabăra adversă, a Războinicilor, în cadrul competiţiei "Survivor România". 

Fostă componentă a lotului olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares, prezentă la competiţii naţionale şi internaţionale, cu tiluri obţinute la bârna şi la sol, de altfel chiar este şi medaliată cu aur la ambele categorii, Asiana Peng mizează în competiţia din Republica Dominicană pe puterea ei de adaptare şi pe faptul că nu îi este teamă de nimic. 

După două încercări eşuate de a câştiga proba de comunicare, adică de-a putea primi mesaje şi fotografii cu cei de acasă, după luni de izolare, echipa Faimoşilor a reuşit, în cele din urmă, să obţină şi această recompensă pentru suflet. Aşa se face că, între mesajele video primite de Faimoşi, Asiana a primit o înregistrare de la iubitul său, Alex.

20 asiana peng iubit alex survivor romania 19 jpg jpeg

"Cel mai rău îmi pare că nu am putut să-ţi trimit un mesaj de ziua ta. Nu ştiu dacă ţi-a urat cineva "La mulţi ani!" în ziua aia, dar uite că o fac eu acum, poate că nu e prea târziu. La mulţi ani! Să fii sănătoasă! Frumoasă eşti deja!", i-a spus acesta în mesajul video.

"Ştiu că, atunci când ai plecat erai foarte îngrijorată de examenele mele la facultate, voiai neapărat să le iau. Aşa că, uite, te anunţ că le-am luat, nu mai e nicio problemă, nu mai e niciun motiv de îngrijorare. Te iubesc, Asiana! Mi-e dor de tine! Te aştept acasă!", şi-a încheiat Alex mesajul pentru Asiana.

Alex a fost şi la WOWbiz.ro, atunci când ”faimoasa” a fost propusă spre eliminare de colegii de echipă, la primul Consiliu, alături de Cristina Şişcanu şi de Ruby, şi a vorbit despre ce a simţit în acele momente şi ce a făcut ca Asiana să rămână în competiţie.

”Nu am pierdut nici măcar o secundă din Survivor România. Cel mai greu moment de până acum a fost atunci când a fost nominalizată. Îmi aduc aminte că eram în sufragerie şi când am auzit numele ei, nu mi-a venit să cred, pur şi simplu, mi-a căzut faţa, mai ales că se discutase despre evoluţia echipei, că ei vor gândi ca un tot unitar, iar când se votează se scoate din echipă singura atletă. Asiana are 14 ani de sport în spate. Lumea a prins drag de ea, a ajuns la inima telespectatorilor, sunt sigur că va merge mult în show”, a declarat Alex la emisiunea ”Ştafeta mixtă”, apoi a specificat că o iubeşte pe gimnastă, căreia i-a dăruit un medalion cu numele ei.

22 asiana peng iubit alex survivor romania 21 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg