El este noul iubit al unei celebre artiste, cu 7 ani mai mare decât el! Cine este vedeta care se bucură de fizicul lui perfect?

8 ianuarie, 2020
1 thom evans bun jpg jpeg

Ea este o mulatră cu un sex appeal fantastic la cei 41 de ani ai ei. El are 34 de ani şi este fost model şi jucător de rugby.

Iar weekendul trecut, cei doi şi-au făcut publică relaţia, apărând împreună pe covorul roşu al petrecerii de la Beverly Hilton Hotel, de după Globurile de Aur. Este vorba despre Nicole Scherzinger, fosta Pussycat Doll, şi Thom Evans, fost jucător de rugby scoţian, cu un trup perfect sculptat. El a jucat ultima dată pentru Glasgow Warriors din Liga Celtică. Din păcate, cariera lui de rugby s-a încheiat prematur la vârsta de 24 de ani, la a zecea sa apariţie pentru Scoţia, când a suferit o vătămare gravă la gât.

scherzinger 1 jpg jpeg
scherzinger 2 jpg jpeg

Chiar dacă s-a lăsat, însă, de rugby, Thom a continuat cu antrenamentele, aşa cum se şi poate observa în imagini. Iar cu un asemenea trup, Thom a pozat pentru diverse reclame, dar şi în scop caritabil... Bunăoară, una dintre imaginile pe care le vezi aici a făcut parte dintr-o campanie caritabilă pentru lupta împotriva HIV. Şi asta pentru că în Marea Britanie, Thom este un nume cunoscut. Şi nu doar datorită sportului. A apărut la show-ul Tv X Factor, dar şi la Strictly Come Dancing (un fel de Dansez pentru tine). Şi a avut o poveste de iubire urmărită intens de presa britanică, cu Kelly Brook, între 2010 şi 2013. Din păcate, în 2011 Kelly a pierdut o sarcină. Cei doi nu au mai încercat ulterior să devină părinţi.

Thom are o avere de doar 800.000 lire sterline, în vreme ce Nicole, a cărei carieră muzicală a intrat pe o pantă descendentă, a adunat 12 milioane de dolari. Totuşi, nu e cazul deocamdată de comentarii răutăcioase, despre interesul lui Thom în această relaţie legată recent - primele zvonuri legate de ei au apărut în noiembrie anul trecut. Remarcăm, însă, apetitul lui Nicole pentru bărbaţii mai tineri decât ea: fostul ei iubit, Grigor Dimitrov, are 28 de ani, iar relaţia ei cea mai cunoscută a fost cu pilotul de formula 1 Lewis Hamilton, care are 35 de ani.

thom evans 4 jpg jpeg
thom evans 2 jpeg
thom evans 3 jpg jpeg

Foto: Getty Images, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg