El este tatăl adevărat al Catincăi Roman VIDEO

11 octombrie, 2017
Catinca Roman Calina Iosif Zilahy jpeg

A crescut în casa lui Petre Roman, cel de-al doilea soţ al mamei sale, Mioara Roman, dar tatăl ei biologic este Iosif Zilahy, al cărui nume îl poartă cu mândrie.

image

De la cel de-al doilea divorţ al mamei sale, Catinca se recomandă Zilahy, nu Roman. Şi asta pentru că tatăl său adevărat este Iosif Zilahy (85), un domn cu educaţie şi maniere alese cu care Catinca a ţinut permanent legătura. Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Răi, da' buni" de la Antena Stars, cei doi au povestit despre relaţia pe care o au.

"Ca energie, ca vibe şi ca psihic aş zice că are 60 de ani, nu 84... Chiar e o plăcere să vin să discut cu el, să vorbim", a spus Catinca Roman pentru "Răi, da' buni".

Întrebată de Mihai Morar ce a moştenit de la el, fiica cea mare a Mioarei Roman a enumerat "genele bune, temperamentul lui calm, educaţia şi anumite principii de viaţă, cu care mă mândresc. Iar de învăţat, învăţ în fiecare zi de la el, pentru că este un om extrem de deschis, foarte informat şi chiar îmi face plăcere să vin să petrecem timp împreună să discutăm despre tot felul de subiecte, de la modă la sport, la ştiri, la istorie, o grămadă de filme. Sincer, este mult mai bine pus la punct decât mine cu ştirile, de exemplu. Dar fără politică!"

Întrebat, la rândul său, ce crede că a preluat fiica sa de la el, Iosif Zilahy a spus că "semănăm la caracter şi probabil ăsta a fost motivul pentru care tot timpul am ţinut legătura cu ea" - lucru confirmat şi de Catinca, care a completat spunând că "Deşi părinţii mei au divorţat când eu eram mică, eu am beneficiat şi m-am bucurat de prezenţa tatălui meu, de când m-am născut şi până acum şi sper s-o mai fac şi de acum încolo cât mai mult timp. Chiar şi mama a mai vorbit cu el, nu s-a pus problema. Tata a fost căsătorit 27 de ani şi a rămas văduv acum doi ani şi am avut o relaţie extraordinară şi cu soţia lui şi m-au ajutat foarte mult în perioada în care Calina era mică şi eu o creşteam singură", a spus Catinca Roman.

În copilărie, Catinca era "extraordinar de drăguţă, şi la propriu şi la figurat, cuminte şi toată viaţa am fost mândru de ea", povesteşte tatăl ei.

Citeşte şi:

INTERVIU Calina şi Catinca Roman: ”Fiica mea e mai mondenă decât mine”

Fete de vedete – Calina Roman: „Poate că m-am grăbit un pic să trăiesc”

Cât despre nepoata sa, Calina, Iosif Zilahy crede că "a început să semene cu Catinca. A fost puţin rebelă, dar nu mi-am făcut griji pentru asta pentru că ştiam că se va schimba. Am avut încredere. Nu a avut nevoie de sfaturi. (...) Când vrem să ne amuzăm vorbim despre Calina. Îmi place caracterul ei. Sunt mândru de Calina cum sunt mândru şi de Catinca", a mai spus tatăl Catincăi Roman.Recente pe Ok! Magazine

Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg