El este următorul burlac de la Antena 1! Vezi cine este Andrei Andrei!

6 ianuarie, 2015
06 hansgrohe kalender 2013 juni 800x938 jpeg

Noul sezon al mult aşteptatului show Burlacul de pe Antena 1 va începe luna aceasta şi va fi prezentat de fosta burlăciţă, Andreea Mantea. Protagonistul show-ului este nimeni altul decât fotomodelul Andrei Andrei, care a fost ales după ample căutări.

Noul sezon al mult aşteptatului show Burlacul de pe Antena 1 va începe luna aceasta şi va fi prezentat de fosta burlăciţă, Andreea Mantea. Protagonistul show-ului este nimeni altul decât fotomodelul Andrei Andrei, care a fost ales după ample căutări.

Potrivit unor surse, în cărţi ar fi fost iniţial Victor Slav, însă cum acesta este implicat în alte proiecte ale postului de televiziune, producătorii s-au reorientat. Şi bine au făcut! Noul burlac Andrei Andrei are 31 de ani şi este manechin de meserie.

Cunoscut drept posesorul celui mai apetisant fund din lume, după ce a câştigat în 2007 „Concursul internaţional al celor mai sexy posterioare” din Munchen, Andrei este unul dintre cei mai vânaţi burlaci din ţară. Însă, haideţi să aflăm mai multe despre celebrul „Burlac”!

Model şi Web Designer

Andrei Andrei este un manechin originar din Banat care deja are la activ multe campanii peste hotare. Pentru a reuşi peste hotare, acesta a pozat gol de nenumărate ori, expunându-şi cu mândrie trupul sculptat şi abdomenul cu pătrăţele, spre încântarea domnişoarelor.

image

Însă, chiar dacă a lucrat pentru unele dintre cele mai importante case de modă din afară, manechinul nu a uitat că oraşul său natal este Arad şi a încercat să facă cât mai multe şi pe plan local.

Şi chiar dacă profesia de model îi ocupă destul de mult timp, Andrei este web designer în timpul liber, căci deşi nu ar părea, Andrei deţine o diplomă cu specializarea matematică – informatică.

image

Într-un interviu publicat pe blogul său, Andrei recunoaşte că deşi cariera sa de model este una de succes, în spatele bărbatului fatal a fost întotdeauna un tocilar interesat de ştiinţă şi calculatoare. Drept dovadă stă site-ul andreiandrei.com, pe care l-a creat chiar el.

image

Site-ul său cuprinde mai multe secţiuni, printre care una cu informaţii despre el, pe care o actualizează cu regularitate, dar şi unele referitoare la campaniile pe care le-a făcut de-a lungul carierei sale de model.

image

Însă revenind la profesia sa, Andrei spune că totul a decurs natural şi a ajuns model după ce un prieten l-a îndrumat să meargă la un casting pentru fashion week. Odată câştigat, castingul l-a propulsat tocmai în Asia pentru a poza pentru un prim catalog. Iar de acolo, totul este istorie, cel puţin aşa spune Andrei.Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}