El o să-l joace pe Michael într-un nou film şi toată lumea este furioasă!

28 ianuarie, 2016
Michael Jackson 1958 2009 King of Pop jpeg

Un nou film despre viaţa regretatului Michael Jackson urmează a fi produs de o televiziune britanică, însă cel mai suprinzător lucru de-abia acum vine. Cel care îl va interpreta pe excentricul Rege al muzicii pop este un actor cât se poate de alb, pe numele lui Joseph Fiennes (45 de ani).

Joseph Fiennes este fratele mai cunoscutului Ralph

E drept că nici Michael nu mai avea, în ultima perioadă, culoarea sa originară, deşi artistul s-a apărat mereu, susţinând că decolorarea era cauzată de boală de piele de care suferea, vitiligo.

Povestea filmului este şi ea una inedită: este vorba despre un presupus road trip pe care Michael l-a făcut alături de Elizabeth Taylor şi Marlon Brandon, după atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001, cei trei nereuşind să se îmbarce într-un avion în acele zile dramatice. Titlul filmului, culmea, o comedie, este cât se poate de simplu: Elizabeth, Michael and Marlon.

Cu toate acestea, multe voci au criticat decizia producătorilor filmului, de a alege un actor alb care să-l joace pe MJ, cu atât mai mult cu cât artistul s-a declarat întotdeauna mândru de rasa lui, cea neagră.

Michael, în 2005

Megastarul, aici în 1998

La rândul lui, Fiennes s-a declarat şi el destul de şocat că a fost ales pentru acest rol, dar a susţinut că pielea megastarului, deşi depigmentată din cauza bolii, a fost mai aproape ca nuanţă de cea a unui caucazian decât de a afro-americanilor.

Evident, familia lui Michael a criticat ideea filmului, care se vrea o comedie, negând şi că ar fi avut loc o altfel de călătorie, cu maşina, a celor trei mari staruri.Recente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg