Ela Crăciun, dezvăluire despre soţul ei: "După atâția ani de când suntem împreună..."

15 februarie, 2023

Ieri, chiar de Valentine's Day, vedeta de televiziune a vorbit despre relaţia cu soţul ei, care a evoluat în mod neaşteptat.

Ela Craciun de Valentines Day (1) jpg

Romantică, aşa cum o ştim, Ela Crăciun n-avea cum să dea skip la Valentine's Day, o nouă ocazie pentru ea şi soţul ei să petreacă câteva ore singuri, fără copii.

De altfel, întreaga familie a complotat pentru o zi de răsfăț total de Valentine's Day pentru Ela Crăciun, așa cum celebra mămică avea să afle după un emoționant șir de surprize, care i-au transformat Ziua Îndrăgostiților într-o superbă sărbătoare.

,,Ieri am fost absolut răsfățată de ei toți, ca aseară să aflu că, de fapt, Alesia i-a transmis tatălui său dimineața, când a lăsat-o la școală că e musai să se organizeze și să cumpere pentru mami flori și ciocolată. Apoi Nicho nu a mai vrut să plece din cofetărie, până când nu a cumpărat o prăjitură în formă de inimioară pentru părinții lui. Au fost mici gânduri și gesturi, care cumulate au făcut pentru mine toată diferența și m-au făcut să mă simt tare iubită și apreciată. Au contribuit cu toții la o adevărată sărbătoare a iubirii, care a culminat cu o cină romantică planificată de soțul meu”, a declarat Ela Crăciun încântată.

Ela Craciun de Valentines Day (2) jpg

Emoționată, Ela Crăciun a probat cel puțin trei ținute pentru ieșirea romantică programată de soț pentru Ziua Îndrăgostiților și a cerut sfatul comunității sale online pentru a se asigura că ținuta sa va fi una de neuitat.

Cum așteptările i-au fost cu mult depășite, Ela Crăciun se consideră cu adevărat norocoasă și împlinită de relația sa de cuplu. ,,Eu și soțul meu avem o relație foarte frumoasă. Chiar acum câteva zile aveam o discuție pe această temă și spuneam că noi după atâția ani de când suntem împreună, ne iubim foarte mult în continuare. Simt că mă atrage și el îmi spune același lucru. Cred că succesul unei relații ține foarte mult de gradul nostru de implicare. Eu, de exempl,u mi-am spus mereu că trebuie să fac lucruri pentru relația noastră, așa că am ales să investesc în aspectul meu și să pun mereu energie în relație. Ieșim împreună și vreau să revenim și la obiceiul nostru de a pleca în vacanțe doar noi doi, fără copii, ceea ce făceam înainte de venirea pandemiei. Este greșit să intrăm cu totul în relația cu copiii și să uităm de partenerul nostru. Contează tot ce facem, chiar și lucrurile foarte mici și mărunte: mesaje cu scurte declarații și aprecieri, gesturi de afecțiune care țin vie relația și îi arătam partenerului că este important pentru noi. E musai să facem lucrul acesta. Așa cum ai vrea să fii tu tratat de partener, așa ar trebui să oferi tu în relație și vei vedea că toate aceste acțiuni se vor întoarce”, a completat Ela Crăciun.

Ela Craciun de Valentines Day (3) jpg

Pe lângă viața de familie, care îi aduce de departe cele mai mari satisfacții, Ela Crăciun dedică o parte semnificativă din timp carierei sale și pe lângă aparițiile sale pe sticlă, unde în continuare poate fi admirată săptămânal în cadrul emisiunii ,,Numai de bine” și zilnic în mediul online, ea studiază mereu și se implică în obținerea de noi certificări pentru zona de coaching.Recente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg