Ela Crăciun face Sărbătorile în Africa: „Mi-am dorit vacanța asta pentru copii”

13 decembrie, 2022
ella familie

Ela Crăciun renunță la Sărbătorile tradiționale pentru un Crăciun altfel.  Vedeta își duce copiii la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în Africa.

Și de această dată familia Elei Crăciun va primi vizita lui Moș Crăciun, însă spre deosebire de alți ani, bucuria zilelor înzăpezite de la Sinaia va fi rapid înlocuită cu temperaturile ridicate din Africa și decorul asigurat de frumusețea autentică a naturii sălbatice de pe căldurosul continent.

,,De la 14 ani petrec fiecare Crăciun la Sinaia. O să respectăm și anul acesta tradiția și vom petrece acolo Ajunul Crăciunului și prima zi de Crăciun, la părinții mei, însă de această dată am decis ca a doua zi să plecăm în Kenya. Este o vacanță pe care mi-am dorit-o foarte mult pentru copii. Noi suntem fani ai destinațiilor însorite, așa că în momentul în care ne-a ieșit în cale această destinație, am fost pe loc convinși. Va fi un zbor direct, de 9 ore, și sunt absolut convinsă că toți copiii vor fi încântați de această vacanță, pentru că vom avea și două zile în safari și vor întâlni cu siguranță multe animăluțe. Nu va lipsi desigur nici relaxarea la plajă. După acest an, chiar am nevoie de multă relaxare”, spune Ela Crăciun.

Celebra mămică a lansat anul acesta cartea ,,365 de mese fără griji”, alături de cursul dedicat femeilor aflate în căutarea unui mod de viață echilibrat ,,Mami Zen” și a continuat seria aparițiilor tv în cadrul emisiunii sale.Recente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg