Ela Crăciun își face debutul pe marile ecrane: ,,Sunt curioasă cum va reacționa Nicho”

20 decembrie, 2022
ela craciun

E pe cai mari! Ela Crăciun debutează pe marile ecrane în filmul ,,Lilu, Lilu, Crocodilul”, unde îi va da glas personajului Carol.

,,Mereu mi-am dorit să dublez un personaj și iată că acum dorința mea a devenit realitate. Chiar dacă este un rol mic, eu sunt recunoscătoare și aștept cu nerăbdare și propuneri viitoare, care sper să îmi aducă roluri și mai mari. Dintre copiii mei, Alesia este cea care îmi împărtășește pasiunea pentru cinema, iar atunci când i-am spus despre rol a fost foarte încântată. Eu m-am simțit bine, mi-a plăcut foarte mult și abia aștept să îi iau pe toți la film și să mergem împreună pe data de 23 decembrie la cinema!”, spune Ela.

O veritabilă comedie muzicală plină de acțiune, ,,Lilu, Lilu, Crocodilu” are la bază seria de cărți de mare succes a lui Bernard Waber și aduce în prim plan povestea familiei Primm, recent mutată la New York. Josh, mezinul familiei, face eforturi considerabile să se adapteze la noua sa școală și noii colegi, însă totul se schimbă însă atunci când îl descoperă în podul casei pe Lilu. Un crocodil cântător, căruia îi plac baia, caviarul și muzica bună, Lilu se împrietenește rapid cu Josh și nimic nu pare să le stea celor doi în cale, asta cel puțin până când au dat de domnul Grumps, vecinul cel rău.

,,Sunt foarte curioasă cum va reacționa Nicho atunci când își va auzi mama la cinema. Pentru mine ,,Lilu, Lilu, Crocodilu'” este un proiect de suflet, pentru că marchează un debut important. Sper să fie pe placul familiilor, pentru că este comedia de familie perfectă pentru sărbători”, a mai spus prezentatoarea.

Lilu, Lilu, Crocodilu’ conţine cântecele originale interpretate de Shawn Mendes, Javier Bardem şi Constance Wu, scrise de echipa din spatele filmelor The Greatest Showman, Benj Pasek şi Justin Paul.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg