Ela Crăciun, marcată de povestea unor frați din Africa. Ce a decis vedeta să facă pentru ei?

10 ianuarie, 2023
ela si un copil din africa

Vacanța în Kenya i-a schimbat total viața! Ela Crăciun a fost atât de marcată de povestea a doi copii africani, încât a decis să îi adopte la distanță și să le plătească integral studiile.

Este vorba despre doi frați, un băiat în vârstă de 4 ani, pe nume Karista, și de Esther, o fată de 11 ani.

,,Vacanța noastră în Kenya a fost o experiență unică. Spre marea noastră surprindere toate obiectivele turistice au trecut pe plan secundar după ce am vizitat un orfelinat din zonă. Am trăit un real șoc în momentul în care am văzut ce înseamnă sărăcia extremă și care sunt condițiile în care copiii africani trăiesc și învață, așa că am decis să ajutăm cum putem. Împreună cu familia, am considerat că cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne asigurăm că cei mici au acces la o educație cât mai bună, așa că am ales să sprijinim financiar școlarizarea pentru doi frați. Sper să fie cât mai mulți oameni care vor simți nevoia să îmi urmeze apelul și să ajute, să se implice activ în această cauză ”, mărturisește Ela Crăciun.

Pe lângă susținerea financiară a studiilor, care atrage de la sine și asigurarea a trei mese pe zi și cazare, Ela Crăciun se va implica și în asigurarea rechizitelor și hainelor pentru cei mici, cu care va ține legătura și de a căror evoluție școlară se va interesa permanent. Imediat ce a cunoscut-o pe celebra mămică, micuța Esther a declarat că atunci când va fi mare îi va urma exemplul și va ajunge prezentatoare TV.

,,Voi fi alături de ei prin intermediul prietenei mele Nicolle, cea care coordonează întregul proiect și care ne-a și prezentat copiii.  În cazul nostru vorbim despre copiii grădinarului de la orfelinat, pe care îi sprijinim cu drag de la distanță. Nicolle îmi va trimite permanent poze și clipuri cu ei și evoluția lor școlară. Atunci când va veni în țară ne va ajuta să le trimitem haine și rechizite suplimentare”, a mai spus vedeta.

Mama a trei copii de vârste diferite, Alex (16 ani), Alesia (10 ani) și Nicholas (3 ani), Ela Crăciun a fost profund marcată de trista poveste a micuților adoptați. Pentru a asigura traiul familiei, tatăl lor lucrează ca grădinar șapte zile din șapte și are un venit de aproximativ 80 de euro pe lună. Locuiesc cu chirie în Msambweni, într-o cameră fără apă curentă și electricitate. Chiar și în acest context, educația copiilor lui este cea mai importantă.Recente pe Ok! Magazine

Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg