Ela Crăciun, plimbare de 14 kilometri prin munţi

3 iulie, 2017
19720318 1667124343330280 2040328521 o jpeg

Au fost câteva zile caniculare în Bucureşti şi o mulţine de oameni au plecat la munte în căutarea unei atmosfere reconfortante şi a aerului curat. Ela Crăciun, vedetă de televiziune, a evadat pe Valea Prahovei şi a avut parte de câteva zile departe de aglomeraţie, căldură şi problemele cotidiene. Staţiunea Sinaia a reprezentat pentru ea o opţiune ideală pentru o vacanţă de neuitat, cu activităţi relaxante, dar şi cu plimbări solicitante.

A ales să facă hiking la Sinaia.

S-a cazat într-un apartament de lux din cadrul Hotel Boutique Belvedere din Sinaia şi s-a delectat cu o lectură pe terasa hotelului, locul de unde a putut admira priveliştea superbă spre masivele muntoase din apropiere. Şi asta nu este tot. Pe lângă faptul că a avut un apartament de 65 de metri pătraţi, mobilat cu stil, doar pentru ea, a putut gusta din preparatele delicioase pregătite special de Chef-ul restaurantului din incinta hotelului. Pentru ca escapada să fie completă, s-a antrenat într-o excursie prin munţi, alături de instructorul de fitness, Cornel Moca.

Ela şi instructorul său au parcurs 14 kilometri pe munte.

Şi-a băut cafeaua, s-a echipat corespunzător şi a pornit la drum, spre Poiana Regală şi stâncile Franz Joseph, locuri cu o privelişte spectaculoasă, preferate chiar şi de către Carol I şi de Regina Maria. A spus DA provocării de a urca pe munte pe jos, până la altitudinea de 1270 de metri, în ciuda faptului că drumul poate fi parcurs şi pe un drum forestier, cu maşina.

image

A avut parte de o plimbare sănătoasă, a respirat aerul curat al munţilor şi s-a fotografiat în nişte locuri de poveste, nu foarte cunoscute de turişti, preferate de capetele regale. Nu degeaba poteca pe care Ela a urcat se numeşte Poteca Regală, iar poiana de unde a putut admira munţii în toată spendoarea lor, Stâna Regală.

A meritat tot efortul pentru o asemenea privelişte.

A făcut o oprire şi la Castelul Peleş din Sinaia, iar la întoarcere s-a bucurat de facilităţile Hotelului Boutique Belvedere, saună şi jacuzzi, dar şi de o cină cu preparate sofisticate, care au inclus foaie gras, curcan umplut cu legume, dulciuri făcute în casă şi o mulţime de alte bunătăţi preparate din produse bio.

S-a relaxat pe terasa hotelului din Sinaia.

Foto: Ela CrăciunRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg