Ele au fost starurile cu dare de mână în 2015

30 decembrie, 2015
vedete jpeg

Au agenda încărcată, însă nu într-atât încât să nu găsească răgaz pentru a fi generoase cu oamenii mai puţin norocoşi. Ei bine, da, vorbim despre acele celebrităţi care în 2015 au donat şi au încercat să facă viaţa mai uşoară unor oameni cu venituri modeste sau celor aflaţi în momente dificile.

Taylor Swift, Caitlyn Jenner, Angelina Jolie

Site-ul Dosomething.org face anual un top al celor mai caritabile celebrităţi. Potrivit acestui site, pentru al patrulea an consecutiv, Taylor Swift se află în fruntea acestui clasament al celor mai darnice celebrităţi.

Ne amintim că artista în vârstă de 26 de ani a donat la începutul acestui an suma de 50.000 de dolari pentru o fată care suferea de o formă agresivă de leucemie şi care nu a putut ajunge la concertul lui Taylor. De asemenea, Taylor a donat 50.000 $ pentru Seattle Symphony şi alţi 50.000$ pentru nepotul unui cântăreţ de-al ei care se luptă cu cancerul. Tot Taylor a mai donat şi 25.000 de cărţi unei şcoli din New York.

Pe locul doi în acest clasament o găsim pe Miley Cyrus, care de altfel a creat o organizaţie pentru a se îngriji de oameni străzii, numită ”Happy Hippie Foundation”.

Podiumul este completat de celebra cântăreaţă Beyonce, care a încercat să le fie aproape oamenilor mai puţini norocoşi. Aceasta alături de soţul ei, rapperul Jay Z, au sprijinit protestarii din Baltimore. Bineînţeles, Beyonce a făcut şi alte acte de caritate, însă aceasta îşi doreşte ca totul să rămână secret.

Desigur, nici Angelina Jolie-Pitt nu s-a dat înlături de a face un bine atunci când a fost nevoie. Aceasa i-a sprijinit îndeaproape pe refugiaţii din Siria şi nu numai. Potrivit unor statistici, Angelina şi Brad au donat numai în 2006 peste opt milioane de dolari în scopuri caritabile.

Alte celebrităţi care se regăsesc pe lista celor mai darnice vedete din 2015: John Cena, John Legend, Viola Davis, Amy Schumer, Demi Lovato, Justin Bieber, Kerry Washington, Mindy Kaling, Lena Dunham, Serena Williams, Karlie Kloss, Caitlyn Jenner, Shakira, Misha Collins, Shawn Mendes.