Ele au spus NU chirurgiei estetice! Vedete care au îmbătrânit frumos

1 septembrie, 2016
bisturiuPicMonkey Collage jpeg

Într-un Hollywood în care atâtea nume respectabile cad victime acestei practici de mutilare a chipului, cu promisiunea tinereţii veşnice, este reconfortant să vedem că alte vedete, trecute şi ele de mult de prima tinereţe, au preferat să nu se opună naturii. Şi, curios, chiar cele care nu şi-au injectat obrajii, întins pielea şi umflat buzele arată mai bine decât cele care au recurs la bisturiu.

Céline Dion

Celine Dion are 48 de ani şi n-a simţit nevoia să schimbe ceva la faţa ei, chiar dacă nu putem spune că vedeta este una foarte atrăgătoare. Celine a fost îndeajuns de înţeleaptă să înţeleagă că, dacă ar fi intervenit, chipul ei ar fi arăta mai urât şi nicidecum mai tânăr.

Monica Bellucci

Monica Bellucci are 51 de ani şi nu i-e teamă de urmele pe care trecerea timpului le lasă pe chipul ei. Italianca nu are, evident, nicio operaţie estetică, iar lucrul acesta se poate observa, căci chipul ei şi-a mai pierdut din prospeţimea de altădată. Cu toate acestea, Monica este o femeie frumoasă şi naturală.

Sharon Stone

Sharon Stone este, cu siguranţă, cea mai sexy femeie de 58 de ani. Ne-a arătat-o de curând, prin acel faimos pictorial nud. Nu ştim care este secretul ei: genele, desigur, şi, poate, o încredere şi o stare de bine în propria piele. Frumoasa actriţă are un chip puţin alterat de trecerea timpului, cu nişte riduri care îi dau farmec mai degrabă decâ s-o îmbătrânească.

Andie MacDowell

Andie MacDowell are tot 58 de ani şi este un alt mândru exemplu că arăţi mult mai bine fără platic. Frumoasa actriţă are şi nişte gene de invidiat, e drept, însă chipul ei este unul fermecător tocmai datorită faptului că Andie nu se teme de bătrâneţe.

Jane Seymour

Jane Seymour sau cum arată frumuseţea la 65 de ani. Respectabila actriţă britanică n-a vrut să audă niciodată de bisturiu şi bine a făcut, căci nu are nevoie. Acele riduri şi linii de expresie fac parte din farmecul ei. Melanie Griffith ar trebui să ia exemplul ei!

Foto: Hepta, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg