Ele folosesc acest ingredient minune pentru un ten luminos şi un păr sănătos

20 decembrie, 2021
1 deschidere herbalife jpg jpeg

Descoperă beneficiile unei plante care va deveni aliatul de zi cu zi al frumuseţii tale, graţie produselor de cea mai bună calitate care o folosesc în reţeta lor.

Sezonul rece este perioada în care pielea ta are nevoie de hidratare suplimentară. Tocmai de aceea acum este momentul să îţi adaptezi rutina de frumuseţe şi să apelezi la cele mai nutritive produse pentru pielea ta. Iar una dintre cele mai hidratante substanţe pentru tenul şi corpul tău este aloe vera. Da, acesta este ingredientul minune la care apelează şi vedetele.

Bogată în vitamine şi minerale, aloe vera face minuni pentru pielea ta: o hidratează timp îndelungat, îmbunătăţeşte aspectul pielii afectate de acnee şi calmează iritaţiile (având proprietăţi antiinflamatoare şi antibacteriene) şi încetineşte procesul de îmbătrânire, încurajând crearea de celule noi. "Eu apelez la efectele aloe vera pentru întreaga familie. Face minuni pentru pielea uscată, dar şi când e vorba de iritaţii. Are vitamina C şi E şi betacaroten, hrănind şi reparând astfel pielea", spune Kourtney Kardashian.

2 chrissy teigen bun bun jpg jpeg

"Am o piele foarte sensibilă, care se irită foarte uşor. Iar descoperirea minune pentru mine a fost aloe vera, la recomandarea hair stylist-ului meu", dezvăluie Chrissy Teigen (foto sus). Nici nu e de mirare că recomandarea vine de la un hair stylist – aloe vera este folosită din cele mai vechi timpuri şi în tratamentele împotriva căderii părului, deoarece conţine enzime care întăresc firul de păr, contribuie la sănătatea scalpului şi încurajează creşterea părului. „Multe dintre trucurile de frumuseţe folosite la Hollywood provin din India, aşa cum este aloe vera, ideală pentru sănătatea scalpului şi frumuseţea părului”, spune Pryianka Chopra (foto jos).

5 priyanka bun jpg jpeg

Cum integrezi beneficiile plantei în ritualul tău de frumuseţe?

Un şampon cu aloe vera folosit pe termen lung poate acţiona ca un tratament pentru refacerea ph-ului natural al scalpului, de exemplu. La fel cum o cremă de mâini şi corp cu aloe vera îţi poate hidrata suplimentar pielea în acest sezon. Totul este să alegi produsele potrivite, îmbogăţite cu aloe vera din surse naturale, fără parabeni adăugaţi – aşa cum sunt cele din gama Herbal Aloe de la Herbalife Nutrition. De la gelul de curăţare şi loţiunea pentru mâini şi corp la şamponul şi balsamul pentru întărirea părului, produsele Herbal Aloe sunt ideale pentru întreaga familie.

8 herbalife jpg jpeg

Le găseşti pe www.herbalife.ro, alături de cealaltă gamă Herbalife Nutrition care oferă nutriţie specializată pentru pielea ta: Herbalife Skin, o linie ce are la bază extracte din plante pentru a curăţa, tonifia, trata şi hidrata pielea ta. Încearcă Herbalife SKIN Cremă hidratantă pentru strălucire zilnică 50ml, o loţiune hidratantă cu proprietăţi iluminatoare care îţi va face tenul să strălucească de sănătate, şi Herbalife SKIN Cremă regeneratoare de noapte 50ml, o cremă bogată, luxuriantă, care ajută la hidratarea atât de necesară tenului pe parcursul nopţii.

6 herbalife skin crema hidratanta pentru stralucire zilnica 1 png png
7 herbalife skin crema regeneratoare de noapte 1 png png

Frigul, umiditatea atmosferică scăzută, vântul şi încălzirea artificială din casă – toţi aceşti factori accelerează pierderea apei din piele în această perioadă. De aceea, este timpul să îţi adaptezi rutina de frumuseţe, alegând produsele ideale pentru o piele intens hidratată şi catifelată!

Produsele Herbalife Nutrition sunt disponibile prin intermediul Distribuitorilor Independenţi. Pentru a contacta un Distribuitor Independent Herbalife Nutrition click

.



Recente pe Ok! Magazine

Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png