Ele nu renunţă la orele de sport nici în vacanţă!

23 decembrie, 2015
poza jpeg

Cum sărbătorile de iarnă ne prind pe toţi cu mesele pline, celebrităţile nu au vrut să rişte şi să se întoarcă din concediu cu prea multe kilograme în plus. Aşa că pus pe pauză pregătirile de Crăciun şi au dat o fugă până la sala de sport pentru a se asigura că silueta lor n-are de suferit în acest proces.

Haideţi, aşadar, să le vedem şi noi pe cele care nu renunţă la orele de sport nici măcar atunci când sunt în vacanţă!

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

Cum pentru rolul ei din pelicula ”Fargo” a fost nevoită să-şi rotunjească silueta, acum Kirsten nu pierde nicio ocazie de a face sport. Şi se pare că este din nou formă! Bravo, Kirsten!Khloe Kardashian

De când a descoperit că poate să-şi modeleze silueta prin sport, Khloe nu ratează niciun antrenament. Acolo am găsit-o şi zilele acestea!

Khloe Kardashian

Irina Shayk

Este conştientă că pentru a-şi menţine silueta trebuie să facă mult sport, aşa că nici ea nu spune „pas” orelor de sport, cu toate că mai sunt două zile până la Crăciun.

Irina Shayk

Olivia Wilde

E drept, ea îmbină utilul cu plăcutul, aşa că nu mai pare un sacrificiu prea mare. Cu toate acestea, trebuie să recunoaştem că ideea Oliviei de a fi în formă de sărbători praticând înotul sună foarte bine în acest sezon.

Olivia Wilde şi fiul său, Otis, în Hawaii

Chrissy Teigen

Nici măcar faptul că e însărcinată n-o opreşte pe Chrissy, soţia lui John Legend, să facă sport în această perioadă.

Chrissy Teigen, la o sală de fitness din West Hollywood

Sursa foto: Hepta