Ele nu zâmbesc niciodată. Motivele incredibile pentru care aceste vedete stau mereu serioase

22 august, 2017
victoria beckham, christen stewart jpeg

Pentru multe dintre vedete, fie ele autohtone, sau de talie internaţională, zâmbetul este cheia succesului atuci când vor să cucerească inimile oamenilor. Pentru altele, în schimb, este o povară, căci stau mereu serioase şi nu vor în ruptul capului să fie surprinse răzând. Unele chiar au motive întemeiate, sau pur şi simplu nu le place cum arată când sunt fericite. Cine sunt vedetele care nu zâmbesc mai deloc şi care sunt motivele pentru care refuză să facă asta!

Bella Hadid 

"Oamenii spun că nu zâmbesc, sau că nu am personalitate", declara Bella într-un interviu pentru revista Paper Magazine în 2016, în timp ce vorbea despre modul în care dorea să fie văzută, individual, şi nu ca soră a lui Gigi Hadid. Recent, modelul a dezvăluit şi motivul pentru care, de cele mai multe ori, refuză să zâmbească în public: "Mă simt inconfortabil să zâmbesc în faţa camerei. De fapt, mi-a luat timp până anul acesta să îmi înţeleg faţa".

image

Victoria Beckham

Există un motiv bine întemeiat pentru care Victoria, fostă Spice Girls, refuză să zâmbească. Ea este sofisticată, chic, rezervată şi foarte serioasă, trăsături pe care nu le poţi asocia cu o faţă care zâmbeşte mereu. Întrebată de ce zâmbeşte foarte rar, în cadrul unui interviu din 2012, Beckham a răspuns: "Zâmbesc pe interior, dar simt că am o responsabilitate faţă de comunitatea pasionată de modă".

image

Kristen Stewart

În ciuda faptului că, mai nou,  este cunoscut pentru faptul că zâmbeşte foarte rar în public,  actriţa i-a asigurat pe fanii săi că încă este capabilă fizic să râdă. "Pot să o fac", a declarat ea în emisiunea lui Jimmy Fallon în 2015.

image

Ashley Olsen şi Mary-Kate Olsen

Gemenele Olsen sunt rar văzute zâmbind în public, deşi în copilărie făceau acest lucru chiar şi în faţa camerelor de filmat. Acum sunt destul de serioase şi au şi o explicaţie pentru această faţă încruntată."Nu vreau să fiu fotografiată", a spus Mary-Kate într-un interviu în 2007. "Singura dată când cred că este în regulă să fac asta,  este la un eveniment de covorul roşu sau la un shooting foto. De fiecare dată când văd paparazzi, îmi acopăr faţa astfel încât să nu mă fotografieze".

image

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg