Ele sunt cel mai bine plătite actriţe TV. Cât au încasat?

15 septembrie, 2016
cel mai bine platite actrite tv jpeg

Ca-n fiecare an, revista Forbes a organizat un top al celor mai bine plătite actriţe TV. Astfel, conform veniturilor încasate în perioada 1 iunie 2015 – 1 iunie 2016, s-a organizat un top 10 al actriţelor care au câştigat cei mai mulţi bani în acea perioadă.

Ele se găsesc în top 10 al celor mai bine plătite actriţe TV

Ei bine, pe primul loc în acest clasament, pentru al cincilea an consecutiv, se găseşte actriţa Sofia Vergara. În vârstă de 44 de ani, actriţa şi-a rotunjit conturile cu nu mai puţin de 43 de milioane de dolari în perioada respectivă, o creştere de 66% faţă de câştigurile încasate anul trecut, graţie show-ului ei televizat, ”Modern family”.

Pe locul doi o găsim pe actriţa Kaley Cuoco cu venituri de 24, 5 milioane de dolari. Aceasta a câştigat anul trecut 28,5 milioane de dolari.

Kaley e pe locul doi

Podiumul este completat de Mindy Kaling, care a reuşit să câştige într-un an nu mai puţin de 15 milioane de dolari. Următoarea clasată este Mariska Hargitay, cu cele 14, 5 milioane de dolari câştigate.

Ellen Pompeo se găseşte pe locul cinci

Tocmai pe locul cinci o găsim pe simpatica actriţă din ”Anatomia lui Grey”, Ellen Pompeo. Câştigurile ei, în acea perioadă, se ridică la 14, 5 milioane de dolari, asemenea Mariskăi Hargitay.

Kerry e pe locul 6

Imediat după Ellen Pompeo, în acest clasament, urmează actriţa Kerry Washington, actriţa din serialul ”Scandal. Lui Kerry i-au intrat în cont 13, 5 milioane de dolari.

Ultimele actriţe de pe această listă sunt: Stana Katic (12 milioane de dolari), Priyanka Chopra (11 milioane de dolari), Julianna Margulies (10, 5 milioane de dolari), Julie Bowen (10 milioane de dolari).

foto: arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg