Ele sunt cele 9 concurente de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

20 decembrie, 2019
3 bote2 jpg jpeg

“Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul care va debuta în curând, la Kanal D, va aduce în faţă telespectatorilor concurente deja cunoscute publicului larg din România, acestea fiind deja obişnuite cu interacţiunea cu fanii.

Toate cele 9 concurente pe care telespectatorii le vor putea urmări în show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt persoane publice, apreciate de zeci de mii de fani, pentru stilul vestimentar personal, personalitatea puternică, şi uşurinţă cu care reuşesc să ajungă la inimile acestora.

Raluca Tănase, cântăreaţa, componentă a trupei “Bambi”, este pasionată de muzică şi modă. Această şi-a început carieră artistică de la o vârstă fragedă, având numeroase apariţîi TV, în emisiuni care au propulsat-o rapid în preferinţele muzicale ale românilor. Numeroasele piese lansate de-a lungul timpului au devenit hituri pentru generaţîi întregi. Un exemplu este melodia “Doi ochi căprui”, difuzată pe toate posturile de radio şi TV de la vremea respectivă. De atunci şi până în prezent, trupa “Bambi” a continuat să aibă acelaşi succes uriaş; în 2011, acestea câştigă Discul de Aur, cu albumul “Îmi cant iubirea”. Începând din anul 2015, Raluca şi Denisa Tănase, sora acesteia, şi-au început carieră solo. Raluca Tănase mizează pe faptul că îşi stăpâneşte cu uşurinţă emoţiile şi acest lucru îi va conferi un atu în faţă celorlalte rivale din competiţia “Bravo, ai stil! Celebrities”

“Sunt o persoană care are mereu un cuvânt de spus în ceea ce priveşte artă, care nu renunta uşor şi care demonstrează mereu implicare. Stăpânesc foarte bine emoţiile, iar atunci când simt presiune nu mă pierd uşor. În această competiţie sunt dispusă să merg până unde este corect să ajung şi să învăţ că să pot progresa!”, spune Raluca Tănase.

9 raluca tanase concurenta bravo ai stil celebrities jpg jpeg

Calina Dumitrescu este o tânăra îndrăzneaţă, care s-a lansat cu mult curaj în showbiz, moştenind talentul pentru artă de la mama ei, Catinca Român. Este un model pentru tânăra generaţie, în materie de styling, fiind urmărită pe reţelele sociale de mii de fani. Calină Dumitrescu se declara a fi nonconformistă atunci când vine vorba despre a-şi pune ideile în practică, şi se descrie că fiind un artist total, în căutarea identităţîi sale.

“Sunt un spirit liber, o nonconformistă, un suflet de artist. O femeie în devenire care îşi caută cea mai bună versiune a ei şi care munceşte cu ea pentru a reuşi acest lucru. Sunt o luptătoare, deşi emoţiile mă copleşesc uneori. Asta nu mă împiedică să renasc de fiecare dată precum o pasăre phoenix, din propria cenuşă”, spune concurenţă.  

5 calina dumitrescu concurenta bravo ai stil celebrities jpg jpeg

Maria Ilioiu, cea de-a treia aspirantă la titlul de cea mai stilată celebritate din ţară, este cunoscută publicului din România că fiind cea mai carismatică concurenţă în unul dintre cele mai urmărite reality show-uri televizate. Tânăra spune despre această nou experienţă în carieră să, din postura de concurenţă în “Bravo, ai stil! Celebrities”, că îşi va demonstra calităţile vestimentare, aparandu-şi opiniile  cu orice preţ în ceea ce priveşte alegerile sale în materie de styling. 

“Vreau să mă cunoaşteţi exact aşa cum sunt. Vreau să demonstrez cine sunt şi ce pot! Sunt sinceră, fidelă, iubitoare, pasională şi vehementă!”, afirmă Maria Ilioiu.

8 maria ilioiu concurenta bravo ai stil celebrities 3 jpg jpeg

Gina Chirilă, fotomodel de succes, este una dintre cele mai apreciate modele, atât în România, cât şi în străînătate. Frumoasă vedetă este şi antreprenor, această şi-a lansat anul acesta un brand de haine. Gina Chirilă vine în competiţia de stil cu experienţă podiumurilor marilor case de modă. Vedetă spune că îmbrăţişează această nouă experienţă că pe o provocare şi că îşi doreşte să dobândească mai multe cunoştinţe solide în domeniul modei.

“Această competiţie reprezintă o provocare pentru mine! Dar având în vedere că am lucrat în domeniul modei timp de 6 ani, în ţară, şi în străînătate, tind să cred că aş avea câteva cunostiinţe în domeniu! Sunt aici că să învăţ mai mult şi să dobândesc şi experienţă unui show de televiziune”, spune Gina Ghirila.

7 gina chirila concurenta bravo ai stil celebrities 2 jpg jpeg

Bianca Rus, cântăreaţa, vine la “Bravo, ai stil! Celebrities” cu un optimism debordant, lipsa de complexe şi cu sinceritatea dezarmantă cu care şi-a susţinut părerile de-a lungul timpului. Un adevărat exemplu de voinţă de fier, Bianca Rus nu a ezitat să treacă printr-o intervenţie chirurgicală pentru a scapă de surplusul de greutate; înainte, dar şi după ce a slăbit peste 60 de kilograme, această s-a făcut remarcată că o femeie cochetă, îndrăgită de mii de fani, autentică şi directă în relaţia cu susţînătorii ei pe reţelele sociale.

“Mă bucur nespus să fac parte din acest proiect! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc şi sunt mereu pregătită să încing atmosfera! Vreau să mă descopăr prin ochii celorlalţi în această competiţie.  Prin multă muncă, cu ambiţie, cu perseverenţă, talent şi viziune acest vis poate deveni realitate“, spune Bianca Rus.  

4 bianca rus concurenta bravo ai stil celebrities 3 jpg jpeg

Posesoarea unei voci fenomen, 

 a debutat pe scenă de la o vârstă fragedă, interpretând melodii din repertoriul popular. De la vârstă de 11 ani îşi descoperă pasiunea pentru muzică uşoară, fiind apreciată de public şi jurii de specialitate, obţînând numeroase premii şi trofee la diferite concursuri. Theo Rose a devenit cunoscută publicului larg chiar la Kanal D, prezentând, alături de Dan Bordeianu, emisiunea 

KIDSing

, în anul 2014. Single-urile de impact lansate de Theo Rose, precum 

Pe bune

Awella

În locul meu

, sau 

Aprinde luna

, însumează milioane de vizualizări în mediul online.

“Până în acest moment, nu am acordat foarte mare importantă stilului pentru că, artist fiind, la concerte, dispuneam de ajutorul stiliştilor. Ulterior, am înţeles că stilul nu este doar despre cum te îmbraci, ci despre ceea ce reprezinţi tu, un <whole package>. Aşa că mi-am zis că eu voi creşte odată cu intrarea mea în competiţia <Bravo, ai stil! Celebrities>”, spune Theo Rose.

10 theo rose concurenta bravo ai stil celebrities 1 jpg jpeg

Cu o carieră solidă în showbiz, fiind o partea importantă în show-uri care au scris istorie în televiziune, Andreea Tonciu este una dintre cele mai surprinzătoare prezente din showbiz-ul autohton, vedetă reuşind, de fiecare dată, să adauge “sare şi piper” în orice context ar fi prezenţa.

Andreea Tonciu vine la “Bravo, ai stil! Celebrities” foarte hotărâtă să îşi apere stilul vestimentar şi să îşi susţînă alegerile vestimentare cu perseverenţă. 

„Andreea Tonciu este unică. Este mama perfectă, soţia perfectă, profesionistul perfect. Omul care moare că lumea să fie mai bună. Mor cu dreptatea în mână! În această competiţie voi merge până în pânzele albe. Nu mă voi lăsă învinsă de nimic şi de nimeni”, se caracterizează Andreea Tonciu.

2 andreea tonciu concurenta bravo ai stil celebrities jpg jpeg

Deea Codrea, blogger şi influencer, care şi-a construit de-a lungul timpului o comunitate solidă în online şi care, prin informaţiile publicate pe reţelele sociale, influenţează deciziile a zeci de mii de fani. Concurenţă “Bravo, ai stil! Celebrities” mizează în această competiţie de stil pe hotărârea fermă prin care îşi doreşte să-şi împlinească visele.

“Nimic nu e imposibil, orice vis poate deveni realitate! Aş putea spune că sunt o persoană extrem de ambiţioasă şi că îmi doresc să reuşesc orice îmi propun. Iar asta ar trebui să fie suficient. Rezumând, îmi propun să ajung cât mai departe în această competiţie!”, spune Deea Codrea.

6 deea codrea concurenta bravo ai stil celebrities jpg jpeg

Bianca Giurcanu este unul dintre cei mai urmăriţi influenceri din România, cu peste 165k de fani activi care sunt inspiraţi pe reţelele sociale de trendurile lansate de această. De profesie însoţitor de zbor,  Bianca Giurcanu mărturiseşte că odată cu prezenţa ei în show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” îşi doreşte să îşi depăşească limitele artistice şi, în acelaşi timp, să îşi contureze stilul vestimentar. 

“Am ales să particip la acest show pentru a mă autodepăşi, pentru a-mi testa limitele în toate sensurile. Cred că emisiunea mă va “şlefui” atât din punct de vedere stilistic, cât şi din punct de vedere al personalităţii mele. Îmi doresc să cresc o dată cu prezenţa mea în acest show, să evoluez. Sunt gata să ascult păreri, să ofer emoţie şi styling-uri!”, spune Bianca Giurcanu.    

3 bianca giurcanu concurenta bravo ai stil celebrities jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg