Ele sunt fiicele anonime ale divelor de altădată

20 martie, 2017
2 rexfeatures 324559cf jpg jpeg

Mamele lor au fost prinţese ale marelui ecran, dar asta nu înseamnă că succesul le-a rezervat şi lor un film cu happy ending. Sau, mai corect, ele nu şi-au dorit să fie distribuite în spectacolul dramatic al unei vieţi la Hollywood. Vă prezentăm, aşadar, anonimele cu nume celebre!

Elizabeth Taylor şi Liza Todd, atunci

Liza Todd acum

Elizabeth Taylor & Liza Todd Burton

 În cazul celebrei actriţe cu ochi violet numărul soţilor este invers proporţional cu cel al copiilor. În sensul că, din opt mariaje, au rezultat doar trei copii care să ducă mai departe genele seducţiei şi ale glamourului pe stil vechi. S-o luăm pe Liza Todd Burton, singura fiică biologică a lui Taylor, acum în vârstă de 59 de ani. Rezultată din căsnicia divei cu producătorul american Mike Todd, decedat într-un accident de avion, şi adoptată, mai târziu, de marea iubire a lui Liz, Richard Burton, Liza a decis să nu facă partea din lumea celebrei sale mame. Ba chiar se fereşte să vorbească prea mult de originile ei, ducând o viaţă retrasă şi oarecum modestă la o fermă din Hudson, New York. Dar nici nu trebuie să vorbească prea mult despre celebra ei mamă: ochii o dau de gol. Liza mai are doi fraţi de mamă, Michael Wilding (64) şi Christopher Wilding (62), din căsnicia actriţei cu actorul Michael Wilding, şi o soră, Maria Burton (56), adoptată de Liz şi Richard Burton din Germania.

Natalie Wood cu soţul ei, Robert Wagner, şi fiica lor, Natasha

Natasha Gregson Wagner astăzi

Natalie Wood& Natasha Gregson Wagner

Despre frumoasa brunetă cu origini ruseşti ne aducem aminte cu strângere de inimă. Toată lumea ştie cât de tragic a pierit aceasta, înecată în urma unei croaziere cu iahtul. Din fericire, însă, moştenirea şi mai ales frumuseţea lui Natalie sunt duse mai departe de cele două fete ale sale, Natasha (46) şi Courtney (42). Prima este fiica celui de-al doilea soţ al divei, producătorul de filme Richard Gregson, iar cea de-a doua provine din tumultuosul mariaj cu actorul Robert Wagner. Dar cel mai mult o recunoşti pe legendara Natalie în trăsăturile fiicei sale mai mari, Natasha, care avea doar 11 ani când a rămas fără mama sa, după accidentul neelucidat din 1981. Actriţă la rândul ei, Natasha Gregson Wagner iese în evidenţă mai degrabă prin numele faimos pe care îl poartă şi asemănarea teribilă cu mama ei decât prin cariera ei cinematografică. Dar ăsta este un blestem mai vechi al odraslelor de iconuri, aşa că nu miră anonimatul în care înoată aceasta.

Rita Hayworth

Prinţesa Yasmin Aga Khan

Rita Hayworth& Prinţesa Yasmin Aga Khan

Înainte de Marilyn a fost ea, sex-simbolul anilor ’40, celebră penru formele ei voluptuoase şi părul care-i cădea în valuri, pe umeri. Cea care mai trăieşte astăzi să-i ducă numele mai departe este Prinţesa Yasmin Aga Khan, în vârstă de 67 de ani. Spunem prinţesă pentru că Yasmin este rodul uniunii dintre Rita şi cel de-al treilea soţ al ei, prinţul pakistanez Ali Salman Aga Khan, cunoscută astăzi mai ales pentru activităţile ei caritabile. De fapt, cu asta îşi umple astăzi timpul moştenitoarea Ritei: este o filantroapă care duce o luptă aprigă împotriva Alzheimerul, boală căreia i-a căzut victimă şi celebra ei mamă, în 1987. Prinţesa Yasmin a mai avut o soră de mamă, Rebecca Welles, rezultată din căsnicia Ritei cu actorul Orson Welles, dar care a murit în 2004, la 60 de ani.

Lauren Bacall şi copiii ei, Leslie şi Stephen Bogart

Lauren Bacall şi Leslie Bogart, foto centru

Lauren Baccall & Leslie Howard Bogart

Frumoasa sirenă cu ochi verzi a părăsit această lume recent, în 2014, lăsând în urma ei trei copii care s-au zbătut o viaţă întreagă să trăiască în umbra unor stele (doi dintre ei provin din căsnicia cu legendarul Humphrey Bogart). Singura fiică a lui Lauren, Leslie Howard Bogart, în vârstă de 64 de ani, a decis să nu calce pe urmele faimoase ale părinţilor săi, deşi înfăţişarea te ajută să-i ghiceşti originile. Leslie este, cu adevărat, fiica mamei sale, minus viaţa strălucitoare a acesteia. Asta pentru că femeia provenită dintr-o familie celebră a marelui ecran a descoperit că există viaţă şi în afara Hollywoodului, chiar dacă eşti de profesie asistentă medical şi instructor de yoga.

Foto: guliver/getty images/rex featuresRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg