Ele sunt primele gemene din lume care şi-au făcut simultan operaţiile de schimbare de sex. S-au născut băieţi, iar bunicul lor şi-a vândut casa pentru a plăti intervenţiile!

25 februarie, 2021
1 gemene deschidere jpg jpeg

Gemenele identice din Brazilia au 19 ani şi spun că s-au simţit fete de mici, fiind nevoite să suporte batjocorirea colegilor la şcoală

Numele cu care se prezintă sunt Mayla Phoebe de Rezende şi Sofia Albuquerck (foto jos), locuiesc în Buenos Aires şi au marcat o premieră mondială pe 13 şi 14 februarie, atunci când şi-au făcut operaţiile de schimbare de sex pentru a se putea transforma definitiv din băieţi în fete. Vestea acestei premiere a apărut azi, iar Mayla şi Sofia sunt foarte mândre de faptul că numeroase publicaţii prezintă povestea lor - postând pe conturile lor de social media articolele apărute. Gemenele consideră că astfel contribuie la o schimbare de percepţie şi ajută alte persoane în aceeaşi situaţie să se accepte şi să facă pasul decisiv pentru a putea trăi fericiţi.

sofia 3 jpg jpeg
sofia 2 jpg jpeg
sofia 1 jpg jpeg

Mayla şi Sofia au fost monitorizate de doctori vreme de patru ani, timp în care au urmat tratamente hormonale, până în februarie anul acesta, când au început pregătirile pentru intervenţiile de schimbare a sexului. "Întotdeauna am făcut totul împreună, iar acum ne-am împlinit visul de a deveni primele gemene trans din lume", a declarat Mayla (foto jos), care a povestit cât se poate de sincer experienţa ei anterioară ca băiat, explicând că niciodată nu a simţit că organul sexual masculin îi aparţinea. "La şcoală ne-a fost foarte greu, ca victime ale bullying-ului. Copiii ne aruncau cu caietele-n cap şi-şi băteau joc de noi agresiv".

mayla 1 jpg jpeg
mayla 2 jpg jpeg
mayla 3 jpg jpeg

De partea cealaltă, însă, familia le-a susţinut remarcabil - iar acesta este un alt capitol uluitor al poveştii. Poate nicio familie a unei persoane trans nu a oferit atâta susţinere. Rudele lor au ştiut dintotdeauna problema lor de identitate sexuală şi s-au temut pentru cum le va trata societatea, astfel că bunicul lor şi-a vândut casa pentru a le plăti operaţiile de schimbare de sex. Acum, fetele declară că se simt foarte bine în pielea lor şi chiar că îşi doresc ca, la un moment dat, să devină mame, adoptând copii. Dar înainte de asta, Mayla spune că vrea să studieze Medicina şi să le cumpere o altă casă bunicilor ei, pentru a le recompensa gestul incredibil.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg