Ele sunt reginele surfingului

23 iunie, 2012

Sunt faimoase, frumoase şi stăpânesc ca nimeni altele valurile uriaşe, demonstrând că acest sport extrem nu este doar pentru bărbaţi

Sunt faimoase, frumoase şi stăpânesc ca nimeni altele valurile uriaşe, demonstrând că acest sport extrem nu este doar pentru bărbaţi.

Alessandra Ambrosio

Un înger în bikini

Modelul Victoria’s Secret nu este doar sexy, ci se dă în vânt după senzaţiile tari. Doar îi place să facă surfing! A început cu o placă cu ramă şi-a apelat mai întâi la ajutorul unui instructor, în Hawaii. Acum, după ce i-a dat naştere celui de-al doilea ei fiu, Noah, Alessandra revine în forţă pe valuri pentru a-şi tonifia silueta.

Ashley Tisdale

Echilibru suprem

Actriţa din High School Musicala învăţat să stăpânească placa de surfing cu costul mai multor căzături. Dar, după mai multe ore de antrenament, vedeta de 26 de ani a devenit o adevărată zeiţă a mării.

Avril Lavigne

Pluteşte lin

Fără îndoială, nu există sport mai frumos, dar şi mai eficient decât surfingul. Căci pentru a-ţi păstra echilibru pe apă, toţi muşchii trebuie să fie încordaţi. Iar cântăreaţa de 27 de ani se descurcă de minune pe placă. În plus, arată şi foarte sexy în apă.

Vanessa Hudgens

Atenţie! Vedetă la apă!

Cum poţi să atragi atenţia tipilor bine de pe plajă? Arătându-le cât de bine stăpâneşti placa de surfing! Actriţa californiană străluceşte pur şi simplu printre valuri, iar iubitul ei, actorul Austin Butler, trebuie să fie foarte mândru!

Kendra Wilkinson

E totul sub control

Fosta rezidentă a conacului Playboy ar putea chiar să dea lecţii de surfing, dacă e să ne luăm după aceste imagini în care o vedem dominând pur şi simplu valurile. Dar şi ea a avut de la cine să înveţe: doar soţul Hank Baskett, jucător de fotbal american, este, de asemenea, fan al acestui sport.

Rihanna

E vremea relaxării

Vedeta de 24 de ani preferă să se întindă leneş pe placă în loc să se chinuie să stea în echilibru pe ea. În timpul unei vacanţe cu amicii în Hawaii, Riri s-a folosit de placă pentru a se plimba pe apă şi-a contempla imensitatea oceanului.

Shalom Harlow

Strike a pose

Actriţei şi modelului canadian îi place cel mai mult să-şi petreacă vacanţele în Hawaii. Şi dacă tot se află acolo, nu poate să nu încerce şi ea acest frumos sport. După lejeritatea cu care stă pe placă, se-nţelege că l-a învăţat repede.

Elle Macpherson

Ca peştele în apă

Parcă e şi ruşinos să te naşti în Australia şi să nu ştii să faci surfing! Iar fostul supermodel nu vrea să fie arătată cu degetul, aşa că şi-a însuşit încă de mult timp arta plutirii pe valuri. Doar datorită condiţiei fizice şi-a câştigat supranumele „The Body“.

Foto: guliver/splash news, heptaRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg