Ele sunt vedetele care şi-au dat părinţii în judecată pentru a-şi recupera averea

12 iulie, 2017
Premiere Of Warner Bros  Pictures And Village Roadshow Pictures' "The Judge"   Red Carpet jpeg

Există situaţii excepţionale în viaţa, când copiii vedetă şi părinţii lor ajung într-un moment în care nu se mai înţeleg şi apelează la instanţele judecătoreşti pentru a remedia anumite probleme de familie. În cele mai multe situaţii, certurile încep de la bani, aşa că haideţi să vedem ce vedete au ajuns la cuţite cu părinţii şi i-au dat în judecată!

Mischa Barton

image

Într-o petiţie judecâtorească pe numele mamei sale, actriţa de 31 de ani declara că cea care i-a dat naştere , Nuala Barton, i-a luat toţi banii strânşi de-a lungul carierei sale şi s-a folosit de numele său pentru a face profit, fără însă ca Mischa să aibă vreun beneficiu. "Mischa a fost pâinea şi untul pentru întreaga familie", spunea fostul asociat al lui Barton în 2013. "Ca orice om normal, Mischa plăteşte chirie, în timp ce părinţii ei au cumpărat o casă de 7,8 milioane de dolari în California, o locuinţă mult prea mare, plătită din banii fiicei. Şi Barton nu este singura vedetă care susţine că părinţii ei au exploatat-o pentru banii ei.

Macaulay Culkin

Pe vrea când era un mare actor la Hollywood.

Prin anii 1990 era cel mai renumit copil vedetă şi actor al acelei perioade, datorită rolului său din seria "Singur Acasă", care l-a făcut milionar. Din nefericire, averea care a venit la pachet cu faima i-a adus probleme mari în familie. Când Culkin avea 15 ani, părinţii lui s-au despărţit, iar el şi banii lui au devenit o parte centrală a disputei privind custodia. Mama lui încerca să folosească o parte din câştigurile de 17 milioane de dolari pentru a-şi cumpăra o casă, aşa că Culkin - cu ajutorul avocatului său - şi-a dat în judecată părinţii pentru a fi independent, cei doi pierzând custodia băiatului. În cele din urmă, contabilul familiei, Billy Breitner, a fost  însărcinat cu managerierea finanţelor starului până la vârsta de 18 ani.

 Gary Coleman

image

Cunoscut pentru rolul său din serialul "Diff'rent Strokes", Gary Coleman a câştigat milioane de dolari pentru portretizarea lui Jackson - dar averea sa a fost decimată de familie. Şi-a dat în judecată în 1989, atât părinţii, cât şi managerul pentru gestionarea greşită a banilor. Familia lui a contestat decizia, iar în 1993 Coleman a primit peste 1,3 milioane de dolari despăgubire, bani care s-au dus rapid pe taxe la avocaţi şi pe alte investiţii neinspirate.

Leighton Meester

image

Actriţa din "Gossip Girl", Leighton Meester, şi-a dat în judecată mama după ce a descoperit că ea îi trimitea lunar 7.500 de dolari pentru a acoperi facturile medicale ale fratelui său, bani pe care mama sa, Constance, îi folosea, de fapt, în alt scop. Leighton a descoperit că mama sa cheltuia banii pe operaţii estetice şi pe proceduri cosmetice scumpe, aşa că a dat-o în judecată în 2011. La rândul său, mama a încercat să contraatace, cerându-i despăgubiri de 3 milioane de dolari. Procesul a fost câştigat de actriţă.

LeAnn Rimes

image

În 1998, cântăreaţa intenta un proces împotriva tatălui său, Wilbur C. Rimes, şi fostului co-manager Lyle Walker, susţinând că cei doi au cheltuit peste 7 milioane de dolari din averea sa. După ce tatăl său a dat-o şi el în judecată pe fiica vedetă, cei doi s-au împăcat şi cazul a fost soluţionat.

Ariel Winter

image

Este o actriţă cunoscută pentru rolul din serialul "Modern Family", dar şi ea s-a confruntat cu situaţii similare în familie. A fost luată de acasă de autorităţi în urma unor acuzaţii de abuz fizic  şi emoţional al părinţilor asupra ei. Chiar s-a luptat prin instanţe pentru a se elibera de custodia părinţilor ei, iar la 17 ani a câştigat cazul.

Foto: Arhiva OK, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg