Ele trăiesc pe picior mare! Vedete care poartă număr mare la pantofi!

15 aprilie, 2015

Sunt cunoscute de toată lumea, sunt admirate şi mereu în pas cu moda. Însă, există un mic detaliu care le face să se simtă incomode în pielea lor. Ce? Faptul că au laba piciorului atât de mare încât sunt nevoite să-şi facă încălţăminte la comandă.

Sunt cunoscute de toată lumea, sunt admirate şi mereu în pas cu moda. Însă, există un mic detaliu care le face să se simtă incomode în pielea lor. Ce? Faptul că au laba piciorului atât de mare încât sunt nevoite să-şi facă încălţăminte la comandă. Iată ce vedete se află în asemenea situaţie!

Puţini sunt cei care ştiu că înainte de a fi actriţă, Uma Thurman defila pe podium. Însă, pe cât de norocoasă este pentru faptul că e înaltă, pe atât de frustrată este că poartă la pantofi o mărime mai puţin obişnuită pentru o femeie: numărul 42.

Click pe următoarea!

Moştenitoarei imperiului Hilton, Paris Hilton, îi place să se laude cu cea mai scumpă garderobă din lume făcută la comandă, dar se ruşinează groaznic când trebuie să recunoască că este nevoită să-şi facă la comandă încălţămintea deoarece poartă mărimea 42. ”Ok, recunosc – urăsc până la disperare ceva la corpul meu: port mărimea 11 (42). E o adevărată proble pentru mine, deoarece toţi pantofii super din magazine – Gucci, YSL, Manolo – arată îngrozitor când sunt confecţionaţi pentru mărimea mea. Parcă aş fi un clovn! Nu pot purta platforme, deoarece tălpile mele sunt prea mari. Măcar tocurile înalte îmi mai maschează mărimea. Şi să nu vă aşteptaţi să mă vedeţi în pantofi de balet sau în teneşi. Arăt de parcă aş fi încălţată cu nişte bărci!”, recunoşte vedeta în autobiografia sa.

Şi actriţa din ”Titanic” trăieşte pe picior mare. La propriu! Kate Winslet a recunoscut într-un interviu că poartă mărimea 42 la pantofi, pentru că o moşteneşte pe mama sa. De fapt, actriţa a spus că e mulţumită că nu a ajuns să poarte exact cât mama sa. Şi anume, numărul 44 la pantofi.

A acceptat cu greu faptul că poartă un număr atât de mare la pantofi. În 2010, Oprah Winfrey şi-a scos toată încălţămintea la vânzare pe E-bay, după ce a conştientizat că numărul 41 nu îi este potrivit. De atunci, vedeta de televiziune este mândră să poarte 42!

Nici Sandra Bullock nu se bucură foarte tare că are un picior atât de mare. Actriţa poartă numărul 41 la picior şi i se pare că picioarele ei arată inestetic.

În aceeaşi situaţie cu Sandra Bullock este şi Scarlett Johannsson, care poartă tot numărul 41 la pantofi. Însă, aceasta din urmă nu se sfieşte să-şi arate de ori de câte ori are ocazia picioarele.

Angelina Jolie poartă numărul 41 la pantofi şi nu găseşte nimic în neregulă la acest lucru. După ce a fost criticată în legătură cu aspectul picioarelor sale în pantofi cu toc, aceasta a apărut într-o campanie Louis Vuitton în picioarele goale, pentru a empatiza cu toate acele persoane care se regăsesc în aceeaşi situaţie.

La o înălţime de 1, 80 era imposibil ca Nicole Kidman să poarte un număr mic la picior. Aceasteia i se potriveşte mărimea 42 la pantofi, însă nu s-a plans niciodată de aspectul picioarelor sale în pantofi eleganţi.Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg