Eleganță în alb și negru pe covorul roșu al Premiilor Gopo. Ce vedete s-au remarcat?

1 mai, 2024

Luni seară, Teatrul Național ,,I. L. Caragiale’’ din București a găzduit cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo.

Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte și Manuela Hărăbo la GOPO 2024. FOTO: Adrian Holerga
Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte și Manuela Hărăbo la GOPO 2024. FOTO: Adrian Holerga

A fost cea mai strălucitoare seară a industriei filmului românesc. Actori, cineaști și oameni de media și-au dat întâlnire la așa-numitele „Oscaruri românești”, gala Premiilor Gopo. Iar pe covorul roșu desfășurat pe treptele din fața Teatrului Național ,,I. L. Caragiale’’ din București, atât doamnele, cât și domnii și-au etalat cele mai elegante ținute, în ceea ce s-a dorit a fi o seară în alb și negru, un dress-code clasic, menit să ne-amintească de începuturile cinematografiei.

Astfel, de la elaboratele rochii de seară și până la costumele atent croite, purtate cu sau fără papion, elitele din lumea filmului și showbiz și-au făcut o intrare magistrală, fotografiindu-se și lângă celebra statuetă aurie a omulețului lui Gopo, care a devenit simbolul performanței în cinematografia autohtonă.

Pentru titlul neoficial de cea mai elegantă ținută au „concurat” Manuela Hărăbor, Daniela Nane, Olimpia Melinte (Boboc Shop), Tania Popa (Adina Buzatu), Cătălina Grama (Oui-Da Fee), Maria Obretin (Alexandru Dimitrie), Victoria Răileanu (Ana Radu), Crina Semciuc, Kristina Cepraga (Cera Mihăilescu), Ștefana Samfira (Cristian Samfira), Andreea Vasile (V:PM Atelier), Laura Cosoi (Inais), Aylin CadîrAndreea Raicu (Katerini Mou), Amalia Enache (Anaide), Ramona Păun (Cristallini).

Cu aceeași distincție au pășit pe covorul roșu și Oana PelleaLia Bugnar, Oana GiurgiuIrina Margareta Nistor, Domnica Cârciumaru, Antonia Scutaru (Ana Radu), Ioana Brumar (Iris Caba), Teona Stavarachi (Laura Lazăr), Iulia Verdeș, Sonia Argint (Silk Love and Lace) și Adina Buzatu.

Și domnii au fost la înălțimea evenimentului, printre cele mai elegante prezențe masculine numărându-se Denis Hanganu, Silviu Mircescu, Marian Olteanu, George Ivașcu, Codin Maticiuc și Filip Munteanu - care fac parte din distribuția serialului „Clanul” de la Pro TV - , Paul Ipate (Trends by Adina Buzatu), Cuzin Toma, Marius Manole, Emilian OpreaAlexandru Ion, Adrian PăduraruDan Nuțu, Corneliu UliciDragoș Bucurenci, regizorul Jose del Cerro (care a ridicat premiul Publicului pentru „Miami Bici 2” și pe care publicul îl cunoaște și pentru regia serialului „Vlad”), și, nu în ultimul rând, premiantul serii, regizorul Tudor Giurgiu, pentru filmul „Libertate”, care a obținut 10 trofee în cadrul galei GOPO 2024.

Cele mai aplaudate momente de pe scena Galei vor putea fi urmărite joi, pe 1 mai, de la ora 22:30, pe PRO CINEMA.

FOTO: Instagram, Facebook, Adrian Holerga/pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg