Elena Băsescu e din nou însărcinată

15 iulie, 2014
10353362 652990214790518 4657743411321671566 o jpeg

Un vis împlinit! Fiica cea mică a preşedintelui aşteaptă al doilea copil cu soţul ei, Bogdan Ionescu. Cei doi şi-au exprimat încă din primăvară dorinţa de a deveni din nou părinţi cât mai curând.

Un vis împlinit! Fiica cea mică a preşedintelui aşteaptă al doilea copil cu soţul ei, Bogdan Ionescu. Cei doi şi-au exprimat încă din primăvară dorinţa de a deveni din nou părinţi cât mai curând.

La nici zece luni de când a devenit mamă pentru prima dată şi a adus pe lume o fetiţă, care a primit numele Sofia Anais, Elena Băsescu este din nou însărcinată! Mezina preşedintelui României aşteaptă cu nerăbdare momentul în care-i va dărui un frate sau o surioară fiicei sale.

„Foarte curând îmi doresc să redevin mamă. Îmi doresc să am al doilea copil până la jumătatea anului viitor. După campania electorală pentru europarlamentare, aş vrea să redevin mamă. Îmi doresc trei copii”, spunea ea înainte de Paşte.

image

Vestea a fost dată, întâmplător sau nu, în cadrul emisiunii „La Măruţă“ de la Pro TV, când gazda show-ului, Cătălin Măruţă, a dezminţit ştirea cum că soţia lui este însărcinată, precizând că este vorba despre o altă celebritate de la noi.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg