Elena Băsescu e o mare pasionată de călărie şi-şi învaţă şi copiii să iubească echitaţia

24 octombrie, 2022

Ne-am obişnuit s-o vedem mai degrabă pe catwalk ori pe scena politicii, însă fiica cea mică a fostului preşedinte acordă o mare atenţie sportului şi mişcării în aer liber.

Elena Basescu adora calaria si ii invata si pe copii sa iubeasc echitatia   Instagram (13) jpg

O siluetă ca a ei, după trei naşteri şi după vârsta de 30 de ani, nu se menţine decât cu disciplină şi efort. Iar Elena Băsescu a fost mereu atentă la talia ei, cu atât mai mult cu cât era o obişnuită a podiumurilor de modă. Chiar şi acum, când îmbracă vreo ţinută mulată, ai putea jura că este manechin. Unii ar spune chiar că este mult prea slabă.

Dar, de multă vreme, Elena Băsescu nu doar că se bucură de o genă bună, ci acordă şi multă atenţie sportului şi mişcării în aer liber, dedicându-şi mult timp activităţilor antrenante, fie în vacanţe, fie în rutina de zi cu zi. Ştim că trage din greu la sală şi că acele pătrăţele de pe abdomen nu se obţin peste noapte, dar nu de puţine ori am văzut-o făcând şi paddleboarding şi caiac, pe timp de vară, ori schi, pe timp de iarnă. Însă, mult mai adesea, în ultimul timp, am văzut-o mergând la călărie. O pasiune care pare să evolueze de la plimbarea obişnuită pe cal spre competiţie şi sărituri şi un sport în care mezina fostului preşedinte Traian Băsescu pare să investească tot mai mult, mai ales că îşi duce şi copiii la echitaţie.

De altfel, Sofia Anais (9), Traian Jr. (7) şi Anastasia (4) au avut un contact destul de timpuriu cu caii şi cu toţii stau deja destul de bine în şa, mai ales copiii cei mari, pe care Elena îi are din timpul mariajului cu Bogdan Ionescu. Şi asta pentru că echitaţia a intrat în programul lor obişnuit şi uneori sunt duşi la cursuri de bunica lor, Maria Băsescu, centrul de călărie fiind la doar câţiva kilometri de Bucureşti, în comuna Baloteşti.

FOTO: InstragramRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate