Elena Cârstea a dezvăluit prin ce trece în America: „Chiar a fost grav, nu mai puteam respira”

28 martie, 2023

Elena Cârstea a traversat o perioadă delicată după ce a suferit un AVC masiv.

Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg

Elena Cârstea, care e stabilită de ani de zile în America, se simte mai bine acum, se recuperează și urmează un tratament strict. „Mă simt foarte bine, având în vedere prin ce am trecut. Fac tratament, iau tot felul de medicamente, zilnic, până îmi voi reveni complet. La pat nu am stat deloc. Din contră, e recomandat să fac multă mișcare, doar că obosesc foarte repede. Ieri am făcut testul de mers, ca să măsoare nivelul de oxigen, cât respir, în timp ce fac efort. Mănânc foarte ușor, mai mult salate…Trebuie să fac mișcare. De fumat nu mă mai pot apropia, am deja patru luni de când m-am lăsat. Chiar a fost grav, nu mai puteam respira”, a declarat Elena Cârstea pentru Cancan.

Artista în vârstă de 61 de ani se deplasează greu, cu ajutorul unui baston. „Am fost foarte bine îngrijită aici, dacă eram în România, acum nu mai existam. Am răcit, aici vremea e umedă. Am făcut mai multe pneumonii…Iar ultima oară, a fost grav, am stat mai bine de două săptămâni la Urgențe.

AVC -ul l-am făcut înainte, nu am știut că l-am avut, am aflat după. Doar că ajunsesem să nu mai pot merge. Acum mă deplasez cu un baston plin de swarovski. L-am comandat special, să rămânem în trend. Acesta e negru, îmi voi lua și unul alb să mă asortez… Toată toata luna aprilie voi face teste. Merg la piscină zilnic, fac terapie ca să îmi revin”, a adăugat Elena Cârstea.

De când s-a stabilit în America, Elena Cârstea a renunțat la muzică, ea activează în imobiliare, însă acum, pe perioada recuperării, a luat o pauză. „Voi continua să lucrez în imobiliare, doar că acum am luat o pauză, pentru că mi-e greu să mă deplasez, să arăt casele clienților. Dar am fost la birou, am un șef foarte drăguț, care a înțeles situația. Sunt chiar extrem de mulțumită aici, am mai lucrat și-n altă parte, dar nu era așa. După luna aprilie revin și la muncă, puternică și-n forță.

Nu am mai cântat deloc de când am plecat din țară. Eu nu fac pionierat în America. În România aș dori să vin la toamnă, dacă voi fi bine până atunci și voi avea acordul medicilor”, a încheiat artista.

Foto: Facebook, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg